Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Dimitrioglou sport: Βρες το τέλειο δώρο και μαζί μία προσφορά που θα συναρπάσει!

Dimitrioglou sport: Βρες το τέλειο δώρο ...

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και τα ονομαστά καταστήματα αθλητικών ειδών είναι η πιο ασφαλής επιλογή αγορών για όλους τους αγαπημένους σου!

Μην παραλείψετε αυτές τις γιορτινές μέρες να επισκεφθείτε τα καταστήματα Dimitrioglou! Με απευθείας συνεργασίες με κορυφαία brands του χώρου όπως adidas, underarmour, asics, puma, skechers, converse, reebok, russell athletic, mizuno, salomon, spalding, new era, polo, arena, 24bottles, hickies, geox, mayoral, conguitos και πολλές ακόμα, σας προσφέρουν  μία τεράστια γκάμα από 

μοντέρνες ζακέτες και hoodies, sportstyle παντελόνια, athleisure και running υποδήματα για όλες τις ηλικίες, για κάθε χρήση και για κάθε γούστο, αλλά και μοντέρνα και χρηστικά αξεσουάρ όπως θερμός, καπέλα, σκούφους, λαιμουδιέρες, backpacks, μπάλες και πολλά ακόμα! 

 

Ανακάλυψε τα online στο https://dimitrioglousport. gr/  ή επισκέψου τα καταστήματα Παντανάσσης 35 και Γούναρη 49 (For kids) στο κέντρο της Πάτραςn και μία super προσφορά σε περιμένει έως τις 07-01-2022!!! 

Ανέβασε story στο instagram ή στο tik tok με τα δώρα και τις αγορές σου από τα dimitrioglou sport/4kids, κάνε μας tag μαζί με το GIFάκι μας και κέρδισε 10ευρώ έκπτωση στην επόμενη αγορά σου, σε όλες τις νέες παραλαβές!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View