Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία 22χρονης για αποπλάνηση από δικηγόρο: «Έχει κλέψει τις ψυχές μας»

Καταγγελία 22χρονης για αποπλάνηση από δ...

Η περίπτωση της Αρετής δεν είναι η μοναδική

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία είχε αποκαλύψει τη φρίκη που, όπως είπε,  έζησε στα 14 χρόνια της από 56χρονο -τότε- γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, κάθισε σήμερα στο εδώλιο κατηγορούμενη τόσο η ίδια, όσο και οι γονείς της για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Είναι κακοποιός, είναι εγκληματίας», δήλωσε η Αρετή και πρόσθεσε ότι «έχει κλέψει τις ψυχές μας και ζητάμε δικαιοσύνη. Δεν είμαι μόνο εγώ είναι ακόμα δύο κοπέλες, από τον ίδιο άνθρωπο. Ζητάμε τη δικαίωση μας για να πάρουμε πίσω τη ζωή που μας πήραν», ανέφερε στο OPEN.

Η δίκη όμως αναβλήθηκε, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει πρώτα να εκδοθεί η απόφαση του Εφετείου όπου δικάζεται ο δικηγόρος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Ο 56χρονος δικηγόρος από την πλευρά του έκανε λόγο για ψεύδη και συκοφαντική δυσφήμιση.

Εκτός από τα πλημμελήματα, ο δικηγόρος με βούλευμα έχει παραπεμφθεί σε δίκη για το κακούργημα της κατάχρησης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Και άλλες υποθέσεις κακοποίησης 
Η περίπτωση της Αρετής δεν είναι η μοναδική. Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας της, δύο αδελφές καταγγέλλουν στην εκπομπή του OPEN «Ωρα Ελλάδας», ότι ο κατηγορούμενος δικηγόρος, ο οποίος ήταν σύντροφος της μητέρας τους,  τις βίαζε επί τρία χρόνια όταν εκείνες ήταν 9 κι 11 ετών, αφού τις είχε πείσει ότι ήταν κάτι το φυσιολογικό. 

Η 24χρονη κοπέλα σημείωσε: «Εκείνη την περίοδο εκμεταλλεύτηκε ουσιαστικά τη δύσκολη οικογενειακή μας κατάσταση λόγω του θανάτου του πατέρα μας, ώστε να εισχωρήσει στην οικογένειά μας, να κάνει τη μητέρα μας να τον εμπιστευτεί κι εμάς. Ο τρόπος του πολύ συχνά ήταν εκβιαστικός, στη δική μου περίπτωση πολύ συχνά με τον λόγο, μερικές φορές όμως και με τη βία προσπαθούσε να με πείσει». 

 «Ήταν μία καθημερινότητα αυτή. Δηλαδή μέσα σε αυτή την καθημερινότητα υπήρχαν συνεχώς σεξουαλικά αστειάκια, υπονοούμενα και κλιμακωνόταν όταν έβρισκε την ευκαιρία να μας απομονώσει» είπε η 26χρονη. 

 Γι αυτή την υπόθεση ο κατηγορούμενος δικηγόρος θα καθίσει στο εδώλιο τον ερχόμενο Μάιο για βιασμό και σε απόπειρα, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, αλλά και για παιδική πορνογραφία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις