Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Ν. Υόρκη

Η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα κάνει Χ...

Το διάσημο μοντέλο έχει ζήσει και εργαστεί για πάνω από 6 χρόνια στη Νέα Υόρκη και έχει εκεί πολλούς φίλους

Το λαμπερό Πατρινό μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου που οι περισσότεροι γνώρισαν μέσα από τη θέση της ως κριτή στο Greece’s Next Top Model ενώ φέτος παρουσιάζει στον Alpha, την εκπομπή που έχει σχέση με την μόδα, «Style me up» (συμμετέχει και ο κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς) ετοιμάζει όπως έγραψε η εφημερίδα Real News, τις βαλίτσες της για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, όπου έχει προγραμματίσει να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και να υποδεχθεί την καινούργια χρονιά.

Πρόκειται για ένα ταξίδι που είχε στερηθεί η όμορφη Ηλιάνα τα τελευταία χρόνια, λόγω των περιορισμών που έφερε στη ζωή μας η πανδημία αλλά και των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Ελλάδα. Το γεγονός, μάλιστα, ότι αυτό το διάστημα είναι… ελεύθερη και ωραία, στάθηκε καθοριστικό για να πάρει την απόφαση να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι. Η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον δημοφιλή ράπερ Snik ανήκει στο παρελθόν, οι δυο τους, όμως, διατηρούν εξαιρετική επικοινωνία, όπως έγραψε η Real News.

Η καλλονή με τη μεσογειακή ομορφιά που έχει κάνει σημαντική καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ στο εξωτερικό, ιδίως στις ΗΠΑ, θεωρείται από τα λίγα μοντέλα της χώρας μας που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια καριέρα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Ειδικά σε ότι αφορά στις ΗΠΑ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες της Νέα Υόρκης και του Λος Άντζελες και έχει συμμετάσχει σε σημαντικές καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας κατά τη διάρκεια των πλέον 6 χρόνων που έζησε εκεί, ενώ διατηρεί φιλίες με Αμερικανούς και με Έλληνες ομογενείς. Όπως έχει πει, «τους τρεις πρώτους μήνες, ναι, ήταν δύσκολα. Μετά με απορρόφησε η δουλειά. Όμως, η Νέα Υόρκη έχει και ελληνική κοινότητα, οπότε δεν μου έλειψε η γλώσσα, ούτε οι παρέες. Ανά πάσα ώρα και στιγμή ένιωθα Ελληνίδα. Έκανα φίλους εκεί, τους οποίους κρατώ μέχρι και σήμερα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight