Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια «Περπατώ, περπατώ μες στο δάσος», εργαστήριο για παιδιά από την εθελοντική ομάδα «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» και τη ΔΗΚΕΠΑ

Αιγιάλεια «Περπατώ, περπατώ μες στο δάσο...

Την ημέρα του εργαστηρίου είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά η προσκόμιση δήλωσης αρνητικού self-test ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Το Πάρκο των Χριστουγέννων και η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε βιωματικό εργαστήρι με τίτλο «Περπατώ, περπατώ μες στο δάσος» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 11:00 – 13:00 σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης».

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά Δ ́, Ε ́ και ΣΤ ́ τάξης δημοτικού σχολείου και μέσα από ένα παραμύθι, τα παιδιά ....θα ταξιδέψουν στο δάσος και θα ανακαλύψουν τα μυστικά του ! Θα παίξουν! Θα ενεργοποιήσουν όλες τις αισθήσεις τους ! Θα ζωντανέψουν τη φαντασία τους! Θα επικοινωνήσουν μεταξύ τους!

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο εργαστήρι είναι περιορισμένος και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο email της ‘’ΔΙΕΞΟΔΟΥ’’ [email protected] έως και την Τρίτη 21/12/21 (σημειώνοντας ονοματεπώνυμο γονέα, όνομα και ηλικία παιδιού και τηλέφωνο επικοινωνίας) ή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2691026150 την Παρασκευή 17/12, το Σάββατο 18/12 , τη Δευτέρα 20/12 και την Τρίτη 21/12 και ώρες 11:00 – 13:00. Την Πέμπτη 23/12 οι εθελοντές θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί σας για να επιβεβαιώσουν τη δήλωση συμμετοχής.

Την ημέρα του εργαστηρίου είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά η προσκόμιση δήλωσης αρνητικού self-test ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις