Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θα κάνουμε ... λευκά Χριστούγεννα;

Θα κάνουμε ... λευκά Χριστούγεννα;

Κρύο και χιόνι τις επόμενες ημέρες

Μπορεί να έχουμε σχεδόν δύο εβδομάδες μπροστά μας μέχρι να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, ωστόσο, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης έδωσε και μία πρώτη εκτίμηση σχετική με τον καιρό που θα κάνει εκείνο το διάστημα.

«Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν μετά τις 22-23 του μήνα να πηγαίνουμε σε έναν πιο ήπιο καιρό. Άρα, λοιπόν εκτιμούμε ότι τα Χριστούγεννα θα αρχίσει να ανεβαίνει σιγά-σιγά η θερμοκρασία και θα υποχωρήσουν οι χιονοπτώσεις. Το χιόνι θα μείνει όμως στρωμένο, άρα ότι πρέπει για ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα», είπε ο γνωστός μετεωρολόγος στο Open.

«Κατεβαίνει νέα πολική αέρια μάζα από Ρωσία και θα είναι αυτό το νέο κύμα που θα οδηγήσει τις χιονοπτώσεις να κατέβουν πολύ χαμηλά σε ό,τι αφορά τα υψόμετρα», τόνισε ο κ. Μαρουσάκης για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, ο καιρός λίγο πριν από τα Χριστούγεννα αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση. Ωστόσο, την παραμονή η θερμοκρασία θα πέσει ξανά και ίσως δούμε ξανά χιονόπτωση σε διάφορες περιοχές της χώρας.

«Ενδέχεται να κάνουμε λευκά Χριστούγεννα. Θα δούμε, έχουμε δέκα ημέρες μπροστά μας» σημείωσε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις