Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Δημοτική αρχή θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο το απόγευμα της Πέμπτης

Πάτρα: Η Δημοτική αρχή θα συμμετάσχει στ...

Η συγκέντρωση γίνεται ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της Κυβέρνησης που για μια ακόμη χρονιά φορτώνει τα βάρη στους εργαζόμενους

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρα θα συμμετέχει, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωση της, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, στη συγκέντρωση που διοργανώνει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, στις 6.30 το απόγευμα έξω από το Εργατικό στην οδό Κολοκοτρώνη,  ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της Κυβέρνησης που για μια ακόμη χρονιά φορτώνει τα βάρη στους εργαζόμενους, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν το 95% των φόρων και  την ίδια στιγμή μειώνονται οι φορολογικοί συντελεστές των επιχειρηματικών κερδών στο 22% από το 24%.

Ταυτόχρονα, εν μέσω πανδημίας, η κρατική επιχορήγηση στη Δημόσια Υγεία μειώνεται κατά 450 εκ. ευρώ, περικόπτονται κατά 199 εκ. ευρώ τα επιδόματα για τους άνεργους, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πρόβλεψη για αντισεισμικά, αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά έργα, για σχολικές υποδομές. Αντίθετα αυξάνονται οι δαπάνες για τα εξοπλιστικά προγράμματα κατά 530 εκ. ευρώ, τονίζει τέλος η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις