Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Η Κατερίνα Βρανά τελικά αυτή την Παρασκευή 17/12 στην Πάτρα

Η Κατερίνα Βρανά τελικά αυτή την Παρασκε...

Με το επετειακό stand-up show της «Best of: Φέτα, Sex και Αναπηρία», στις 21.30

Η απίθανη ηθοποιός της stand up comedy, Κατερίνα Βρανά που δεν το βάζει κάτω παρά το πρόβλημα υγείας που της προέκυψε πριν μερικά χρόνια και ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό, θα έρθει τελικά στην Πάτρα για να παρουσιάσει την παράσταση της «Best of: Φέτα, Sex και Αναπηρία - Christmas Special» αυτή την Παρασκευή 17 Δεκέμβρη στις 21.30. Όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση, υπήρξε μια αλλαγή στην ημερομηνία της επετειακής παράστασης της Κατερίνας Βρανά και για τεχνικούς λόγους, η παράστασή της μετατέθηκε από τις 10/12, για την Παρασκευή 17 Δεκέμβρη.

Το stand up comedy σώου της θα φιλοξενηθεί στο Lunar Space Patra's (Πολυχώρος Apotheosis), στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Μετά τις sold out παραστάσεις της στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και το θέατρο Συκεών Θεσσαλονίκης, η ταλαντούχα ηθοποιός της stand up comedy, Κατερίνα Βρανά θα βρεθεί για μια μόνο βραδιά στην γιορτινή Πάτρα με το επετειακό stand-up show της «Best of: Φέτα, Sex και Αναπηρία».

Γιατί όταν συμπληρώνεις δέκα ολόκληρα χρόνια στην κωμωδία, η φιέστα πρέπει να είναι επαναλαμβανόμενη και φαντασμαγορική, αναφέρει η ίδια.

Το 2020 η Κατερίνα Βρανά έκλεισε δέκα χρόνια στην κωμωδία. Το 2009 ξεκίνησε, όμως έχασε ένα χρόνο – το 2017 – που ήταν σε κώμα, λίγο ανάπηρη και σχεδόν πέθανε. Έχασε κι έναν ακόμη, το 2020, λόγω της πανδημίας. Οπότε, τώρα που το επιτρέπουν οι συνθήκες και έχοντας κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, αυτόν του #sobrave, το πιο αστείο κορίτσι του πλανήτη το γιορτάζει με μια μεγάλη αναδρομή. Με τις χρυσές επιτυχίες της, τα μεγάλα της σουξέ, τα best of από τις 3 παραστάσεις της «Φέτα με τη Βασίλισσα», “About Sex” και «Staying Alive-Σχεδόν Πέθανα».

Η αρχή έγινε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα κι ακολούθησε η Θεσσαλονίκη. Η χαρά όμως γιγαντώνεται με όσο περισσότερο κόσμο την μοιράζεσαι, γι’ αυτό και η Κατερίνα αποφάσισε να παρουσιάσει τα πιο δυνατά κομμάτια από την μέχρι τώρα πορεία της, καθώς και νέο υλικό και στην Πάτρα.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω www.hahcomedy.com & viva.gr

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ.

Ο χώρος λειτουργεί ως covidfree.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture