Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Έκλεισαν" οι Διάσημοι που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο - Πότε είναι η πρεμιέρα

"Έκλεισαν" οι Διάσημοι που φεύ...

Ποιοι είναι οι "σίγουροι"

Τα τελικά ραντεβού ολοκληρώνονται, οι θέσεις κλείνονται και οι παίκτες του φετινού Survivor έχουν έτοιμες τις βαλίτσες τους για να πετάξουν για Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, "Ποιος είναι πρωινιάτικα", στις 20 Δεκεμβρίου αναχωρούν οι παίκτες του Survivor, αφού πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα.

 Ποιοι Διάσημοι είναι οι... σίγουροι μέχρι τώρα; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αυτοί που έχουν ήδη έτοιμες τις βαλίτσες είναι οι εξής:

Βαλάντης

Απόστολος Ρουβάς

Θανάσης Βισκαδουράκης

Στέλιος Λεγάκης

Μυριέλλα Κουρεντή

Βρισηίδα Ανδριώτου

Άρης Σοϊλέδης

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ο Νότης Χριστοδούλου ανακοίνωσε ότι δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και ας ακούγεται το όνομά του. Μάλιστα τη διάψευση της είδησης την έκανε ο ίδιος μέσα από το Instagram. "Άσε μας αγάπη μου που θα τρέχω στις ζούγκλες. Δεν πάω πουθενά. Τα φιλιά μου" έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στη "Super Κατερίνα” ότι ο νικητής του "Fame Story 1” εργάζεται ως διακοσμητής εσωτερικών χώρων και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον αφήνουν να συμμετάσχει στο ριάλιτι.

Όσον αφρορά τους Μαχητές, Γιάννης Αεράκης και Άσπα Πρεντάρη μεταξύ άλλων αναμένεται να συμμετάσχουν στο φετινό Survivor.

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή "Super Κατερίνα" του Alpha, το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στην εκπομπή ότι οι διαγωνιζόμενοι θα φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο μια εβδομάδα πριν. Αυτές τις ημέρες θα γίνουν και τα τελικά ραντεβού προκειμένου να δημιουργηθεί οι δύο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight