Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Νέα προϊόντα και συσκευασίες από τη Γαλακτοβιομηχανία «ΠΡΩΤΟ»

Νέα προϊόντα και συσκευασίες από τη Γαλα...

Δυνατά μπήκε στην αγορά και το τοπικό Βιολογικό Γάλα

Η Γαλακτοβιομηχανία «ΠΡΩΤΟ» έχει γυρίσει σελίδα τον τελευταίο χρόνο και η πορεία που καταγράφει είναι ανοδική. Αρχικά η διοίκηση προχώρησε με την αλλαγή συσκευασίας του γάλατος ΠΡΩΤΟ δημιουργώντας μια ανανεωμένη συσκευασία πιο παιχνιδιάρικη. Στη συνέχεια,άλλαξε συσκευασία στο σοκολατούχο γάλα “Chocolino”, το οποίο είναι σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις μαθητών και αθλητών. Το σημαντικότερο βήμα έγινε, ωστόσο, πριν δύο μήνες περίπου με την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος, του Βιολογικού Γάλακτος ΠΡΩΤΟ από τις φάρμες του Ερυμάνθου, το οποίο είναι ένα τοπικό προϊόν μεγάλης διατροφικής αξίας.

 «Το εργοστάσιό μας  στελεχώνεται από ανθρώπους που έχουν μεράκι γι’ αυτό που κάνουν και εμείς από την πλευρά μας ως διοίκηση είμαστε «παρών» σε κάθε πρόβλημα, σε κάθε ζήτημα που προκύπτει για να επιλύεται άμεσα και να προχωράμε. Καθημερινά θέτουμε στόχους και προσπαθούμε για το καλύτερο και είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος μας εμπιστεύεται και επιλέγει τόσο το γάλα μας όσο και τα υπόλοιπα προϊόντα μας», δήλωσε στο «thebest» ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού «ΠΡΩΤΟ» Γιώργος Παπαλεξόπουλος.

Το εργοστάσιο «Πρώτο» δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξωστρέφεια γι αυτό δέχεται συχνά επισκέψεις από σχολεία και άτομα που θέλουν να δουν τη διαδικασία της παραγωγής. «Σίγουρα, θα προσθέσουμε σύντομα και νέα προϊόντα, όπως το στραγγιστό γιαούρτι έχοντας ως βάση το φρέσκο αγελαδινό γάλα, ενώ θέλουμε να διευρύνουμε τις συνεργασίες μας και με άλλες περιοχές, εκτός Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας», τόνισε ο κ. Παπαλεξόπουλος.

 

Info

Γάλα ΠΡΩΤΟ

Εγλυκάδα, Πάτρα 263 35, Ελλάδα

τηλ : 2610 641 145, 641 144, 641 773

fb: Πρώτο Γάλα

www.proto.com.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life