Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγωνία στην Κέρκυρα για το νεογέννητο με κορωνοϊό: Θετικοί και οι γονείς - "Ο γιος μου δεν ήθελε να εμβολιαστεί"

Αγωνία στην Κέρκυρα για το νεογέννητο με...

Τι αποκαλύπτει ο παππούς του νεογέννητου

Συνεχίζει να νοσηλεύεται με κορωνοϊό το μόλις οκτώ ημερών βρέφος από την Κέρκυρα που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, ενώ και οι νεαροί γονείς του βρέθηκαν θετικοί στην covid-19.

"Έφυγαν με το ασθενοφόρο και πήγαν στα Γιάννενα σήμερα (χτες) το μεσημέρι. Άστο τι τραβάω. Εγώ ξέρω τι τραβάω…" σημείωσε ο παππούς του νεογέννητου, μιλώντας στην εκπομπή "Live News".

 "Την 1η του μηνός γεννήθηκε. Μετά από τρεις μέρες πήγαν στο σπίτι τους και την επόμενη μέρα είδαν ότι είχαν κολλήσει κορoνοϊό μέσα στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο το κόλλησαν αφού ήταν με τεστ τα πάντα αρνητικά όταν πήγαν μέσα για να γεννήσει" πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε, πρώτος εμφάνισε συμπτώματα ο πατέρας της νεογέννητης μικρούλας. Μία ημέρα αργότερα η μητέρα που ξαναμπήκε στο νοσοκομείο, τέσσερις ημέρες μετά τη γέννα. "Είχε λίγο βήχα, είχε κάτι πόνους, αυτά. Και λίγο πυρετό ανέβασε. Γεννήθηκε το παιδί. Έφυγαν σπίτι τους κι έκανε τεστ την επόμενη μέρα και βγήκε θετικός" ανέφερε ο παππούς.


"Δεν ήθελαν να εμβολιαστούν"
Όπως εξηγεί ο άνδρας, ο γιος του δεν ήθελε να εμβολιαστεί. "Από ό,τι μου έλεγε ο γιος μου δεν γούσταρε να εμβολιαστεί. Δεν θέλανε να εμβολιαστούν. Και μάλλον αυτός έκανε και την σύζυγό του να μην θέλει. Ξέρω εγώ…" είπε.

Μάλιστα ο προσωπικός λογαριασμός του πατέρα στα social media είναι γεμάτος με αναρτήσεις κατά του εμβολίου. "Δεν πίστευε σε τίποτα. Σε τίποτα από όλα αυτά. Αλλά τώρα μια βδομάδα πριν -πριν μάθει ότι κόλλησε- είχε κλείσει ραντεβού για να πάει να κάνει το εμβόλιο" συμπλήρωσε ο πατέρας του νεαρού άνδρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις