Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έχουν ψηφίσει πάνω από 180.000 άτομα- Προς παράταση η διαδικασία- ΦΩΤΟ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έχουν ψηφίσει πάνω από 18...

Αυξημένη είναι η προσέλευση σε όλη τη χώρα, ειδικά μετά τις 11:00- Ουρές και στην Πάτρα- Ομαλά η διαδικασία στη Δυτική Ελλάδα- Η Αυστραλία ψήφισε Παπανδρέου με 50%

Πολύ αυξημένη είναι η προσέλευση στις εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ με 180.000 πολίτες να έχουν ψηφίσει μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, εξετάζεται ήδη το ενδεχόμενο η διαδικασία να πάρει παράταση (κανονικά οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα).

Από τις 11 και μετά ο ρυθμός είναι 500 ψηφοφόροι το λεπτό!

Η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ). Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην Ελλάδα. Στην Αυστραλία η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί και ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος συγκέντρωσε το 50% των ψήφων, ενώ αναμένεται η λειτουργία σε ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική.

Χωρίς προβλήματα και με μεγάλη συμμετοχή, εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία και στην Αχαΐα, αλλά και γενικότερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Αχαΐας, Γιώργος Αθανασόπουλος, «η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται ομαλά και το μόνο πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν η ολιγόλεπτη διακοπή λειτουργίας του συστήματος, σε πανελλαδικό επίπεδο». Όσον αφορά στην συμμετοχή των ψηφοφόρων, ο Γιώργος Αθανασόπουλος είπε ότι «μέχρι τώρα η προσέλευση είναι μεγάλη και αισιοδοξούμε ότι θα είναι αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία του 2017».  

Ουρές σε όλη τη χώρα

Ουρές σχηματίζονται στα εκλογικά κέντρα όλης της χώρας, ειδικά μετά τις 11:00 οπότε και έχει αυξηθεί δραματικά η προσέλευση των ψηφοφόρων.

Δείτε εικόνες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη: 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις