Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ»

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Έχω κάνει τα πάντα...

Όλα όσα είπε

Η Γιάννα Αγγελοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και όταν η κουβέντα έφτασε στη σχέση της με τον χρόνο αλλά και σε αυτά που κάνει η ίδια για να διατηρεί την εμφάνισή της, η Γιάννα Αγγελοπούλου αποκάλυψε την ηλικία της…

«Είμαι 66 ετών, γεννήθηκα 12/12 του 1955, κάτι το οποίο δεν έχω αλλάξει ποτέ σε δηλώσεις μου (…)  Δεν μετράω πόσα χρόνια μου απομένουν και τι θα βρω να κάνω. Εμένα αυτή ηλικία μου έχει δώσει πάρα πολλά. Φαντάσου να έχεις έναν υπολογιστή στον οποίο βάζει μέσα νέα στοιχεία, ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις θα βγουν κι αυτά τα αντίστοιχα στοιχεία», είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Και συνέχισε: «Βέβαια με νοιάζει η εμφάνισή μου, δε φαίνεται ότι με νοιάζει; Μου άρεσε να περιποιούμαι τον εαυτό μου και μου άρεσε πολύ να γυμνάζομαι έξω στη φύση. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά», δήλωσε στο Στούντιο 4.

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις και όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί, η Γιάννα Αγγελοπούλου δήλωσε: «Όλες οι γυναίκες επικρίνονται για το πώς κρατούν ζωντανή την εμφάνισή τους, εδώ μπαίνουν στοιχήματα για το εάν κάποια έκανε η δεν έκανε λίφτινγκ. Λοιπόν, εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ», είπε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight