Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την Περιβόλα επισκέφθηκε ο Ν. Παπαδημάτος – Αναγκαία η προστασία των αγωγών ύδρευσης από αυτούς των βοθρολυμάτων

Την Περιβόλα επισκέφθηκε ο Ν. Παπαδημάτο...

Τα στελέχη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» ενημερώθηκαν από τους κατοίκους & για το επικίνδυνο για την υγεία δίκτυο ύδρευσης που αποτελείται από σωλήνες με αμίαντο

Η Περιβόλα ήταν ο επόμενος σταθμός των περιοδειών των μελών της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» σε δημοτικά διαμερίσματα και συνοικίες της πόλης της Πάτρας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη του συνδυασμού Θόδωρος Ξυλιάς και Κώστας Σβόλης είχαν συναντήσεις με κατοίκους της περιοχής, αντήλλαξαν απόψεις, έκαναν επιτόπιες αυτοψίες και κατέγραψαν προβλήματα και παθογένειες που απαιτούν την παρέμβαση εκ μέρους των υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων.

Η αρχή έγινε από την πλατεία των Αγίων Πάντων (πρώην Τσάμη), η οποία χρειάζεται παρεμβάσεις (οριζοντιοποίηση-ευθυτένιση, να τοποθετηθούν πλακάκια, παγκάκια, κούνιες και άλλα παιχνίδια-όργανα Παιδικής Χαράς, κ.ά.) προκειμένου να γίνει χρηστική από τους κατοίκους της περιοχής. Παράλληλα, περιμετρικά της πλατείας θα χρειαστεί αναμόρφωση και ο δρόμος (που μόνον… 21ο αιώνα δεν θυμίζει!), καθώς επίσης και να τοποθετηθούν σχάρες στα αυλάκια του νερού για να μειωθεί ο κίνδυνος ατυχήματος για οδηγούς και πεζούς.

Μάλιστα, από τους κατοίκους υπήρξε και η ενημέρωση προς τα στελέχη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» και για το επικίνδυνο για την υγεία δίκτυο ύδρευσης που αποτελείται από σωλήνες με αμίαντο και το οποίο επιβάλλεται να αντικατασταθεί άμεσα με ασφαλή υλικά! Επίσης, κρίνεται αναγκαία και η απομόνωση-προστασία των αγωγών ύδρευσης από εκείνους των βοθρολυμάτων, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στην συνέχεια, το κλιμάκιο του συνδυασμού βρέθηκε στην ιστορική πλατεία του ιερού ναού της Ζωοδόχου Πηγής, εκεί όπου κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία η επαναλειτουργία Παιδικής Χαράς και η επανατοποθέτηση δυο μπασκετών στο τσιμεντένιο γήπεδο του μπάσκετ, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των μαθητών και της νεολαίας της ευρύτερης περιοχής.

 

Τέλος, οι Νίκος Παπαδημάτος, Θόδωρος Ξυλιάς και Κώστας Σβόλης επισκέφτηκαν και τις γειτονιές της Περιβόλας, εκεί όπου σε πολλά σημεία επιβάλλεται να τοποθετηθούν σχάρες για να καλυφθούν τα αυλάκια του νερού που υπάρχουν από παλιά. Ειδικά σε κάποια σημεία του δρόμου, αν δεν δοθεί η απαραίτητη προσοχή τότε δεν θα αργήσουμε να δούμε ατυχήματα με οδηγούς και πεζούς!

«Με απλές και ουσιαστικές παρεμβάσεις η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας ιδιαίτερα όμορφης περιοχής της Πάτρας και να αφουγκραστεί τα αιτήματα των κατοίκων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος και πρόσθεσε: «Οι παρεμβάσεις πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα. Από το να τοποθετηθούν σχάρες στα αυλάκια για να μην έχουμε ατυχήματα, μέχρι το να αντικατασταθούν οι επικίνδυνες για την υγεία σωληνώσεις ύδρευσης με ασφαλή υλικά και να απομονωθούν, ταυτόχρονα, από εκείνες των βοθρολυμάτων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις