Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες Μέλισσες: Ένας παράνομος δεσμός ξεκινάει με απρόβλεπτες συνέπειες

Άγριες Μέλισσες: Ένας παράνομος δεσμός ξ...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ανατρέπονται πολλά στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. 

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 35
Όλοι είναι ανάστατοι με το αντικίνημα του βασιλιά Κωνσταντίνου. Στη Λέρο, τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή, ενώ η υγεία του Αντώνη επιδεινώνεται. Ο Ακύλας, βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα κεκτημένα του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να σώσει το τομάρι του. Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος απ’ τα ευρήματα στο βουνό. Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε και παίρνει την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Το επόμενο πρωί, ένας έρωτας θα βρει ξανά το λιμάνι του, ενώ ένας παράνομος δεσμός φαίνεται να ξεκινάει με απρόβλεπτες συνέπειες.


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 36
Η Ελένη ανακουφίζεται με τον ερχομό του Λάμπρου παρόλο που ξέρει πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους. Ο Ακύλας αποφασίζει να κάνει μεγάλη ζωή, εις βάρος της κοινότητας του Διαφανίου, δημιουργώντας προβλήματα στον Τόλλια. Η Μυρσίνη προσπαθεί να εξηγήσει την αλλαγή συμπεριφοράς του Δούκα, ο οποίος παραδίνεται στην αγκαλιά της Αντιγόνης.

 Ο Πέτρος αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του, βάζοντας στο στόχαστρο τους δολοφόνους του. Η οικογένεια Τόλλια υποδέχεται τον Θανάση που κάθε φορά γυρίζει όλο και χειρότερος, προκαλώντας τριγμούς.

Η Δρόσω επιστρέφει στο θέατρο κι ανάμεσα στους θεατές θα βρεθούν ο Κωνσταντής και η Ζωή. Ο Νικηφόρος δέχεται μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ τη Ρένα, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πάρουν, μετά από πολύ καιρό, μια μικρή ανάσα απ’ τα προβλήματα που τους ταλανίζουν…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight