Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σκάρλετ Γιόχανσον βραβεύτηκε από την Αμερικανική Ταινιοθήκη

Η Σκάρλετ Γιόχανσον βραβεύτηκε από την Α...

Από την απονομή προέκυψε η είδηση ότι η 37χρονη ηθοποιός θα ξανασυνεργαστεί με τη Μάρβελ σ' ένα νέο, απόρρητο κινηματογραφικό πρότζεκτ

Τα γένεθλια της έχει στις 22 Νοεμβρίου η υπέροχη Αμερικανίδα ηθοποιός Scarlett Johansson, το αλλοτινό κοριτσάκι Γκρέις του «Γητευτή των αλόγων» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και γίνεται αισίως 37 ετών. Η Σκάρλετ Γιόχανσον που πριν τρεις μήνες έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, έκανε μία δυναμική επιστροφή στο κόκκινο χαλί.

Αυτή η φορά η αφορμή ήταν η βράβευση της από την Αμερικανική Ταινιοθήκη στο Μπέβερλι Χιλς στο Λος Άντζελες την περασμένη Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και τα φλας των φωτογράφων απαθανάτισαν την όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιό που είναι στο χώρο της σώουμπιζ εδώ και πάνω από 27 χρόνια, παρέα με τον δεύτερο σύζυγό της, Colin Jost. Επρόκειτο για τα 35α Βραβεία της American Cinematheque στο Μπέβερλι Χιλς και η λαμπερή ηθοποιός όπως είδαμε στην ανάρτηση του marieclaire.gr, κέντρισε τα βλέμματα φορώντας ένα total Versace σύνολο. Πιο συγκεκριμένα η Γιόχανσον που στην ομιλία της μίλησε με επαινετικά λόγια για την μητέρα της αλλά και  τα αδέλφια της, επέλεξε ένα λευκό κολλητό κοστούμι, με ανοιχτή πλάτη, το οποίο συνδύασε με έναν κορσέ γεμάτο κρυστάλλους και ένα ζευγάρι γόβες Gianvito Rossi. Έξτρα δόσεις λάμψης χάρισαν στο look της τα αστραφτερά κοσμήματα της σχεδιάστριας Anita Ko. Την εμφάνισή της επιμελήθηκε ο στυλίστας Molly Dickson που θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά ανερχόμενα ονόματα στον χώρο της αμερικανικής showbiz.

Η Black Widow της Marvel στο μεταξύ αναμένεται να συνεχίσει την συνεργασία της με το στούντιο της Marvel με ένα νέο άκρως απόρρητο πρότζεκτ παρά το γεγονός ότι τον περασμένο Ιούλιο η ηθοποιός είχε στραφεί εναντίον της Ντίσνει όταν το στούντιο αθέτησε του όρους του συμβολαίου της και αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει την ταινία»Black Widow» αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες, γεγονός που σήμαινε απώλεια εσόδων.

Όπως γράφει το flix.gr, στην απονομή του βραβείου της Αμερικανικής Ταινιοθήκης στην Σκάρλετ Γιόχανσον παρέστη ο Κέβιν Φάιγκι - Kevin Feige, επικεφαλής της Μάρβελ, ο οποίος και χαρακτήρισε την Σκάρλετ Τζοχάνσον ως «μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα που αυτή τη στιγμή συμβάλλει σημαντικά στην τέχνη του σινεμά». Επιβραβεύοντας την καριέρα της ηθοποιού, ο Φάιγκι αποκάλυψε πως συνεργάζονται μαζί σε ένα μυστικό πρότζεκτ για λογαριασμό της Marvel. «Ήδη συνεργαζόμαστε με τη Σκάρλετ σε ένα άλλο άκρως απόρρητο πρότζεκτ των Marvel Studios που δεν σχετίζεται με τη “Black Widow”, όπου θα είναι και παραγωγός.

Η Σκάρλετ είναι μια από τις πιο ταλαντούχες, ευέλικτες και αγαπημένες ηθοποιούς της εποχής μας. Ήταν πραγματικά χαρά να συνεργαστώ με κάποιον του βεληνεκούς της. Από εκείνες τις επικές στιγμές που προετοιμαζόσουν για την μάχη στο διάδρομο στο “Iron Man 2”, μέχρι την παγκόσμια περιοδεία Τύπου στο “Avengers: Endgame – Η Τελευταία πράξη” αλλά και την συνεργασία μαζί σου ως παραγωγός στο “Black Widow”, η συνεργασία με σένα, Σκάρλετ, ήταν πραγματικά μια από τις πιο αξέχαστες και ανταποδοτικές συνεργασίες της καριέρας μου. Σε ευχαριστώ για όλα, συγχαρητήρια, είσαι φυσικά μια πραγματική υπερηρωίδα», ανέφερε ο Kevin Feige.

*To "Εκδικητές, Η Τελευταία Πράξη" που έκανε παγκοσμίως ρεκόρ εισπράξεων, προβλήθηκε και στην Πάτρα.

H φωτ. είναι από την ανάρτηση του marieclaire.gr

Μικρούλα μαζί με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στον "Γητευτή των αλόγων" το 1998.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight