Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Αναστενάζουν» τα γυμναστήρια για την «πόρτα» στους ανεμβολίαστους- «Δεν θα μπορέσουμε να δουλέψουμε»

Πάτρα: «Αναστενάζουν» τα γυμναστήρια για...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο πρόεδρος των ιδιοκτητών γυμναστηρίων Κωνσταντίνος Σύρρος

Ιδιαίτερα δύσκολη γίνεται η κατάσταση για τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, και στη Πάτρα, μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν κατά της πανδημίας και κρατάνε εκτός τους ανεμβολίαστους πελάτες. Το μέτρο αυτό μειώνει κατά πολύ τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να γυμνάζονται σε έναν κλειστό χώρο και φέρνει σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες τους.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Κωνσταντίνος Σύρρος, Πρόεδρος των ιδιοκτητών γυμναστηρίων Πάτρας, «Εάν δεν βγάλουν κόσμο, σε αναστολή, τα γυμναστήρια δεν πρόκειται να δουλέψουν. Πολλοί ανεμβολίαστοι πελάτες έμπαιναν στα γυμναστήρια με rapid tests. Εάν τώρα επιτρέπεται να εισέρχονται  στα γυμναστήρια μόνοι οι εμβολιασμοί, θα μείνει εκτός γυμναστηρίων αρκετός κόσμος.

Το  κάθε γυμναστήριο απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό, ανάλογα με τα προγράμματα του. Άλλα έχουν πιο νεαρό κόσμο ενώ σε άλλα γυμνάζονται κατά βάση άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών. Ορισμένα γυμναστήρια, αυτά που έχουν τους νεαρότερους πελάτες, δεν θα μπορέσουν να δουλέψουν. Οι μεγαλύτεροι έχουν κάνει το εμβόλιο, είναι πιο συνειδητοποιημένοι. Το πρόβλημα υπάρχει στους νέους».

Όπως αναφέρει, «είναι γεγονός ότι λόγω του ιού δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είδαμε ότι εκεί που η Αχαΐα πήγαινε σχετικά καλά, τώρα τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατά πολύ.

Ζητάμε όμως από το αρμόδιο υπουργείο να δοθεί λύση. Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς θα λειτουργήσει όλο αυτά με τα νέα μέτρα και τι θα ισχύσει πραγματικά. Υπάρχουν πολλών ειδών γυμναστήρια, θα πρέπει να δίνουμε τι μπορει να γίνεται στην κάθε περίπτωση. Το rapid test ήταν μία εύκολη λύση. Με το να επιτρέπονται μόνο οι εμβολιασμένοι, θα υπάρχουν προβλήματα. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα κι αν κάποιος εμβολιαστεί σήμερα, το πιστοποιητικό του θα ισχύει 14 μέρες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης. Έχουμε τεράστια μπερδέματα αυτή τη στιγμή. Αναστενάζουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις