Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Ο Βασίλης Κικίλιας ήθελε να μείνει μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού στην εντατική»

«Ο Βασίλης Κικίλιας ήθελε να μείνει μαζί...

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού στον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης, σχολίασαν στο Πρωινό την Παρασκευή.

Η παρουσιάστρια «λύγισε» μιλώντας για τον σύζυγο της, Βασίλη Κικίλια και το πόσο τη βοήθησε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για την περίοδο που η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο τον Κικίλια junior.

«Το είπε ο Νίκος. Δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα. Αλλά αφού το είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μπορώ να το πω και εγώ. Ότι πραγματικά έμεινε στην εντατική η Τζένη. Και θέλω να πω… Θα με βρίσει ο Κικίλιας που θα το πω, αλλά θα το πω. Ο Κικίλιας ήταν τότε Υπουργός Υγείας. Και παρότι απαγορεύεται… Τόση αγάπη που έχει για αυτόν τον άνθρωπο, που έλεγε πως δεν μπορεί να την αποχωριστεί ούτε λεπτό και ήθελε να είναι στην Εντατική μαζί της. Που απαγορεύεται, δεν έγινε. Ανθρώπινο πολύ. Όσον αφορά τους 8 μήνες χωρισμού... Τότε κάναμε παρέα με τον Βασίλη και το μυαλό του ήταν στην Τζένη» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight