Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μανούσος Μανουσάκης: «Μου πρότειναν να κάνω σειρά για τον έρωτα ενός εμβολιασμένου με μια ανεμβολίαστη»

Μανούσος Μανουσάκης: «Μου πρότειναν να κ...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Μανούσος Μανουσάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τους απαγορευμένους έρωτες που έχει φτιάξει και έμειναν στην ιστορία, για την ιδιαίτερη πρόταση που δέχτηκε πρόσφατα ενώ τοποθετήθηκε υπέρ του εμβολιασμού.

 Σχετικά με τους απαγορευμένους έρωτες που αγαπήθηκαν, ο σκηνοθέτης είπε: «Οι απαγορευμένοι έρωτες είναι το όχημα για να εκφράσεις μια ιδέα, να επικοινωνήσεις με τον κόσμο αυτό που σε ταλανίζει, συγκινεί και παράλληλα να πεις ένα σωρό άλλα πράγματα γύρω από αυτά». Για την περίεργη πρόταση που δέχτηκε πρόσφατα: «Πρόσφατα μου πρότειναν να κάνω μία σειρά για έναν έρωτα μεταξύ ενός εμβολιασμένου και μιας μη ανεμβολίαστης. Νομίζω ότι τους έχω εξαντλήσει τους απαγορευμένους έρωτες».

Για το ζήτημα του εμβολιασμού, που έχει διχάσει τον λαό: «Το πιστεύω. Αν πιστεύω κάτι να μη βγω μπροστά να το πω; Δεν είναι κάτι που διαπραγματεύομαι. Έκανα πρόσφατα και την τρίτη δόση. Είναι χρέος μας σε αυτή την κρίση, αυτόν τον πόλεμο που περνάμε, να πάρουμε θέση. Πώς παίρνει θέση ένα σωρό άλλος κόσμος και λέει ένα σωρό άλλα πράγματα που δεν θα τα χαρακτηρίσω. Με κάθε ευκαιρία φοράω τη μάσκα, θέλω να προστατέψω κι άλλους εκτός από τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight