Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Πετρουλάκη: Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν, θα την χαστούκιζα

Ελένη Πετρουλάκη: Αν είχα μπροστά μου τη...

Τα λανθασμένα πρότυπα σχολίασε η γυμνάστρια

Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Ελένη Πετρουλάκη και μίλησε για όλα. Η προσωπική της ζωή, η επαγγελματική της πορεία αλλά και τα social media και τα πρότυπα ομορφιάς ήταν μερικά από τα θέματα τα οποία συζήτησε η γυμνάστρια με την παρουσιάστρια.

«Όλες και όλοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πάντα. Απλά πρέπει να προσπαθήσουμε. Η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει τελικά και το αποτέλεσμα θα έρθει» ανέφερε αρχικά η Ελένη Πετρουλάκη.

Σε ότι αφορά το πώς μπήκε η τηλεόραση στη ζωή της, η Ελένη Πετρουλάκη εξήγησε πως αυτό έγινε τυχαία. «Εμένα σκοπός μου ήταν να τρέξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήμουν αθλήτρια στα 400 μέτρα. Ήρθα για σπουδές κι έτσι ξεκίνησα να τρέχω από εδώ, να τρέχω από εκεί. Ήρθα για σπουδές κι έμεινα και δεν γύρισα ποτέ πίσω. Ήρθα 18 χρονών στην Αθήνα, σε μία ζούγκλα. Πραγματικά δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε κι εγώ κι η αδερφή μου μόνες μας» είπε η γυμνάστρια.

Το χαστούκι που θέλει να δώσει στη Κιμ Καρντάσιαν

Η Ελένη Πετρουλάκη σχολίασε και τα πρότυπα ομορφιάς που περνάνε τα social media αλλά και η showbiz και τόνισε πως θα ήθελε να χαστουκίσει την Κιμ Καρντάσιαν. «Να είμαστε γεροί και δυνατοί. Να έχουμε ενέργεια κι ευεξία. Να είμαστε χαρούμενοι άνθρωποι κι όχι μέσα στη μιζέρια, να κολλάει το μυαλό και να έχουμε εμμονές. Να μου έρχονται με φωτογραφίες. Αυτή η Κιμ Καρντάσιαν, αν την είχα μπροστά μου θα την χαστούκιζα. Σου μιλάω ειλικρινά. Έχει δημιουργήσει κάποια πρότυπα στα κορίτσια που για εμένα, δεν ξέρω αν συμφωνείς, είναι λάθος. Το κορμί της είναι μέσα στην πλαστική. Είναι από εγχειρήσεις. Έρχονται και μου λένε “αν βγάλω τα δύο πλευρά, θα λεπτύνει η μέση;”. Είναι αρρώστια της εποχής. Είναι εμμονές των κοριτσιών και της νέας γενιάς, που πραγματικά με προβληματίζουν πάρα πολύ. Θα έπρεπε να γίνει μία κινητοποίηση και ενημέρωση στα σχολεία. Γιατί το Instagram και τα social media έχουν καταστρέψει κόσμο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight