Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Τέσσερα αδέλφια με κορωνοϊό σε σχολείο της Τριταίας- Καταγγελίες για νοσούντες που δεν τηρούν την καραντίνα

Αχαΐα: Τέσσερα αδέλφια με κορωνοϊό σε σχ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Αναστάτωση από ανεύθυνες συμπεριφορές

Δυναμική εμφάνιση έχουν κάνει κρούσματα κορωνοϊού και σε σχολεία του Δήμου Ερυμάνθου. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του thebest.gr σε  σχολείο της Τριταίας, του Δήμου Ερυμάνθου, νοσούν τέσσερα παιδιά που είναι αδέλφια,  με τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου να έχουν πάει από χθες για τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει διασπορά. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει προκύψει, προς το παρόν τουλάχιστον, άλλο κρούσμα.

Πέρα από αυτό, ένα κρούσμα υπήρχε την προηγούμενη εβδομάδα στο σχολείο της Χαλανδρίτσας, ενώ ένα ακόμη εντοπίστηκε  στο Φαραί. Θετικό είναι ότι έχει αποφευχθεί, όπως φαίνεται μεγάλη διασπορά και όλα τα σχολεία του Δήμου Ερπαραμένουν ανοιχτά. Ωστόσο υπάρχουν συμπεριφορές που προκαλούν έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, και όχι μόνο και προκαλούν αντιδράσεις.

Υπάρχει ακόμα και περίπτωση μαθητή που είχε έρθει σε επαφή με κρούσματα από το οικογενειακό του περιβάλλον την Παρασκευή και πήγε κανονικά στο σχολείο τη Δευτέρα.

Ανησυχία υπάρχει και για το αν γίνονται τα self tests στους μαθητές ενώ πέρα λογικής και υπευθυνότητας είναι το γεγονός ότι υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που ενώ νοσούν, δεν τηρούν την καραντίνα και κυκλοφορούν σαν να μην συμβαίνει κάτι. Μάλιστα για τέτοια περιστατικά, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, έγιναν καταγγελίες και στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις