Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτες καταστάσεις στην Ακτή Δυμαίων: Ένας πυροβολημένος και ένας μαχαιρωμένος - ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ

Απίστευτες καταστάσεις στην Ακτή Δυμαίων...

Έχει αποκλειστεί ο χώρος

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το αιματηρό συμβαν στην Ακτή Δυμαίων, όλα ξεκίνησαν όταν τα δύο θύματα επιχείρησαν να περάσουν παράνομα τον φράχτη του νέου λιμένα. Στην απόπειρά τους αυτή, οι δύο δράστες αντέδρασαν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με αποτέλεσμα να τους επιτεθούν.

Τους επιτέθηκαν με αιμηρό αντικείμενο και τους πυροβόλησαν, πιθανότατα περισσότερες από δύο φορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στον μηρό από τους πυροβολισμούς και στον γλουτό από αιχμηρό αντικείμενο, ένας 20χρονος και ένας 25χρονος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πλγηροφορίες, το τραύμαστον μηρό είναι διαμπερές, και ο δεύερος τραυματισμός είναι ελαφρύς και ο τραυματίας αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Νωρίτερα

ΝΕΟΤΕΡΟ: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ Αφγανών. Ο ένας έχει πυροβοληθεί στο πόδι και ο άλλος έχει μαχαιρωθεί στην πλάτη. Και τους δυο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία όπου κατά την διάρκεια της έρευνας εντόπισε κάλυκες όπλου στο οδόστρωμα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες.

Πρώτη Ενημέρωση: Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στην αστυνομία, καθώς έλαβαν σήμα για δυο τραυματισμένα άτομα στην Ακτή Δυμαίων κοντά στη συμβολή με την οδό Ανθείας, στο ρεύμα προς Πύργο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας έχει τραυματιστεί με μαχαίρι και ο άλλος από πυροβολισμό. Στο σημείο βρισκεται ήδη η αστυνομία και έχει αποκλειστεί ο χώρος. Η ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις