Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το σαββατοκύριακο στο Περί Σκιών του Χρ. Πατρινού "Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος"

Το σαββατοκύριακο στο Περί Σκιών του Χρ....

Θα δοθούν συνολικά τρεις παραστάσεις με το εισιτήριο να κοστίζει 6 ευρώ

Τον αγαπημένο ήρωα Καραγκιόζη με τα κατορθώματα του στην ελληνική μυθολογία θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι αυτό  το  σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου 2021 στο καραγκιοζοθέατρο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, στην Πάτρα). 

«Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος», μια παράσταση που βασίζεται στο γνωστό μύθο με  ήρωα το Θησέα και με βοηθό τον θαρραλέο Καραγκιόζη να αντιμετωπίζουν τον Μινώταυρο στον λαβύρινθο της Μινωικής Κρήτης, τη Κνωσό.

Ο βασιλιάς Μίνωας, η Αριάδνη, ο μυθικός βασιλιάς Αιγέας, η Αμφιτρίτη αλλά και ο Σιορ Διονύσιος και ο Μορφονιός ως κωπηλάτες μαζί και οι υπόλοιπες φιγούρες του μπερντέ  πρωτοστατούν στην παράσταση του αγαπητού καραγκιοζοπαίχτη Χρήστου Πατρινού την οποία πρόκειται να απολαύσουν τα παιδιά αλλά και οι μεγαλύτεροι θεατές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και αγωνία από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

Θα δοθούν 3 Παραστάσεις:

Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 5:30 μ.μ.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 5:30 μ.μ.

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358

Περί Σκιών:  Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος. Πάτρα

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 €  (κλήρωση φιγούρες)

*Για την ασφαλή διεξαγωγή της παράστασης οι θεατές οφείλουν να επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους το σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Τα παιδιά από 4 έως 11 ετών θα προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου. Οι ανήλικοι από 12 έως και 17 ετών ισχύει η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και εναλλακτικά αρνητικού διαγνωστικού PCR ή rapid-test. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη την διάρκεια του θέματος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture