Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα την Τετάρτη ο Γιάνης Βαρουφάκης

Στην Πάτρα την Τετάρτη ο Γιάνης Βαρουφάκης

Εν όψει του β’ μέρους του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για τις 20-23 Ιανουαρίου 2022, τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το β’ μέρος του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 με έμφαση στους τομείς: «Στρατηγική-Όραμα- Καταστατικό».

Ο Προσυνεδριακός Διάλογος όμως ξεκινάει άμεσα! Με επίσημη έναρξη την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, με ομιλία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 στην Πάτρα, στην Αγορά Αργύρη, ώρα 18:30.

Σύμφωνα και με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, θα διοργανωθούν μικρότερες θεματικές & περιφερειακές και τρεις μεγάλες προσυνεδριακές εκδηλώσεις με πρώτη της Πάτρας.

Θα ακολουθήσει το Ηράκλειο (24 Νοεμβρίου) και η Αθήνα (16 Δεκεμβρίου).

Στην καρδιά του Προσυνεδριακού διαλόγου, η ανάγκη για ριζοσπαστικοποίηση σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων, όπως το Περιβάλλον, η Τεχνολογία, ο Νέος Συνδικαλισμός, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Νόμισμα, με σκοπό την ανάκτηση της Δημοκρατικής κυριαρχίας.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Πάτρα, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έχει δεχτεί από φοιτητές και θα έχει συζήτηση μαζί τους την Τετάρτη 10/11, στην αίθουσα Ι-4, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου, ώρα 13.30. Θέμα, "Η Τεχνολογία και ο εκδημοκρατισμός του χρήματος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις