Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέξας: Χάος και σκηνές πανικού στο μουσικό φεστιβάλ του ράπερ Τράβις Σκοτ – Αναφορές για νεκρούς

Τέξας: Χάος και σκηνές πανικού στο μουσι...

Πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή που υπέστησαν αρκετοί συμμετέχοντες

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας, όπου είχαν συρρεύσει χιλιάδες θαυμαστές του ράπερ Τράβις Σκοτ. Υπάρχουν αναφορές για νεκρούς ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή που υπέστησαν αρκετοί συμμετέχοντες.

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι είναι νεκροί, σύμφωνα με το CNN, και σε τουλάχιστον δύο άτομα, όπως μεταδίδει το ABC 13, παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες CPR. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για νεκρούς και τραυματίες από τις Αρχές. 

Βίντεο στα social media δείχνει πολλούς ανθρώπους να είναι ξαπλωμένοι στο έδαφος, καθώς η δυνατή μουσική συνεχίζει να παίζει. Ασθενοφόρα και πυροσβέστες, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, κλήθηκαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Πολλοί συμμετέχοντες ποδοπατήθηκαν, καθώς ο κόσμος έσπευδε να μπει μέσα στον συναυλιακό χώρο.

Οι Αρχές δήλωσαν στο FOX 26 ότι το περιστατικό είναι επιπέδου 2, εξαιτίας του αριθμού των κλήσεων που έλαβαν από το ταραγμένο πλήθος. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τι προκάλεσε τους αναφερόμενους θανάτους και τις καρδιακές ανακοπές.

Η τραγωδία που φέρεται να έχει συμβεί, έρχεται λίγες ώρες μετά την αναταραχή που προκλήθηκε στο NRG Park, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει το φεστιβάλ. Πολλοί συμμετέχοντες ποδοπατήθηκαν καθώς ο κόσμος έσπευδε να μπει μέσα στον συναυλιακό χώρο.

Μόλις μπήκαν μέσα, αρκετοί άρχισαν να σκαρφαλώνουν στις φορητές τουαλέτες, ενώ το προσωπικό ασφαλείας προσπαθούσε να συγκρατήσει τον κόσμο.

Το Φεστιβάλ Astroworld είναι ένα ετήσιο μουσικό γεγονός που κάνει ο ράπερ Τράβις Σκοτ, ο οποίος δεν έχει μέχρι στιγμής κάνει κάποιο σχόλιο.

Πέρσι το φεστιβάλ είχε ακυρωθεί εξαιτίας της πανδημίας, ενώ την τελευταία φορά που διεξήχθη είχαν πωληθεί 100.000 εισιτήρια μέσα σε μία ώρα, σύμφωνα με το ABC 13.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις