Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ανοικτό για το κοινό το καταφύγιο της Πάτρας σήμερα και στις 14 Νοεμβρίου

Ανοικτό για το κοινό το καταφύγιο της Πά...

Από τις 11 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι

Ο χώρος του καταφυγίου  κάτω από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων,  θα είναι ανοικτός σήμερα Κυριακή 7 καθώς και την επόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους όσους επιθυμούν να το επισκεφτούν.

Το καταφύγιο της Πάτρας συνεχίζει καθημερινά να μετατρέπεται σε… «καταφύγιο» μνήμης, γνώσης και αφύπνισης συνειδήσεων, μέσα από την έκθεση αρχειακού και ιστορικού υλικού στο οποίο «αποτυπώνονται» στιγμές από την κήρυξη του πολέμου, τους πρώτους βομβαρδισμούς της Πάτρας, την κατοχή της από τα ναζιστικά στρατεύματα , την αντίσταση και την απελευθέρωση της πόλης καθώς και την εικαστική διαδρομή, η οποία περιλαμβάνει έργα επτά εικαστικών, αναφέρει ο Πολιτιστικός Οργανισμός.

Υπενθυμίζεται, ότι παράλληλα συνεχίζονται οι προγραμματισμένες οργανωμένες  επισκέψεις – ξεναγήσεις στο καταφύγιο, από  Συλλόγους - Σωματεία για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη, ενώ το πρόγραμμα συνεχώς εμπλουτίζεται. Τηλέφωνα επικοινωνίας για οργανωμένες  επισκέψεις - ξεναγήσεις σε Συλλόγους - Σωματεία μετά από συνεννόηση. (2610-624-088 και 2610-390-937).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture