Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χρ. Μπούρας στο thebest: Διαψεύδω θεσμική συνάντηση και συμφωνία με το Δήμο για τα αδέσποτα- Εμένα με επισκέφθηκε μια φιλόζωη

Χρ. Μπούρας στο thebest: Διαψεύδω θεσμικ...

«Δεν υπήρξε συμφωνία» λέει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, δημοσίευμα που τον ήθελε να πραγματοποίησε συνάντηση με εκπρόσωπο του Δήμου για το θέμα των αδέσποτων ζώων στην Πανεπιστημιούπολη. Όπως εξηγεί, μιλώντας στο thebest.gr στη συνάντηση παραβρέθηκε φιλόζωη που εκ των υστέρων πληροφορήθηκε την ιδιότητα της ως συμβούλου του Δημάρχου.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έγινε συνάντηση με εκπρόσωπο του Δήμου Πατρέων σχετικά με το θέμα των αδέσποτων ζώων της Πανεπιστημιούπολης.

 Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, η συνάντηση που περιγράφει σήμερα τοπική εφημερίδα, δεν έγινε. Δεν υπήρχε εκπρόσωπος του Δήμου. Ο Πρύτανης δεν μιλάει με έναν σύμβουλο του Δημάρχου. Εγώ γνώριζα πως συναντήθηκα με φιλόζωη. Εκ των υστέρων έμαθα την ιδιότητα της. Επομένως δεν υπήρξε θεσμική συνάντηση με το Δήμο και ούτε συμφωνήσαμε σε κάτι. Επίσης τα σκυλάκια που έχουν μαζευτεί δεν είναι 25, αλλά 13. Υπάρχει αρμόδιος από την πλευρά του Πανεπιστημίου που καλεί ανθρώπους του Δήμου και τα αναλαμβάνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις