Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν αποκλείει να ζητήσει αποζημίωση – «Η Έφη είναι ακόμα επικίνδυνη»

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρο...

Συνεχίζει να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά μετά την επίθεση με βιτριόλι, ωστόσο δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την καταδίκη της γυναίκας που «σημάδεψε» για πάντα τη ζωή της.

Ήταν η μέγιστη δυνατή ποινή που μπορούσε να επιβληθεί, «οπότε με αυτά τα δεδομένα είμαι ικανοποιημένη», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στον ΑΝΤ1 λέγοντας παράλληλα ότι υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης της νομοθεσίας.

Για άλλη μια φορά επανέλαβε πως «ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα», επειδή η δράστιδα δεν εξέφρασε ειλικρινή μεταμέλεια. «Είναι ακόμη επικίνδυνη!», τόνισε η Ιωάννα, αφήνοντας μάλιστα και ανοικτό το ενδεχόμενο να είχε κάποια βοήθεια στην επίθεση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε ότι συζητά με τους δικηγόρους της για το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει αποζημίωση για την επίθεση με το βιτριόλι.

Αναφορικά με τις θεραπείες αποκατάστασης, είπε πως η διαδικασία πήγε πίσω λόγω της δίκης. Αφενός για ψυχολογικούς λόγους κι αφετέρου γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει το πρόγραμμα των χειρουργείων. Μέχρι το τέλος του έτους, θα υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, όπως είπε. «Γνωρίζω ότι είναι μία επίπονη διαδικασία κι επικίνδυνη για την υγεία μου. Είναι το μονοπάτι που πρέπει να περάσω, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσω μπροστά», δήλωσε.

Δεν έκρυψε εξάλλου την επιθυμία της να αρχίσει να έχει μία πιο φυσιολογική ζωή, να είναι δραστήρια κι εργασιακά, ενώ τόνισε πως ο κόσμος είναι σύμμαχος σε όλη αυτήν την περιπέτεια. «Με έχει αγκαλιάσει και με έχει στηρίξει. Πρέπει να εξαντλήσω τις δυνάμεις μου, για να μην πάει όλη αυτή η προσπάθεια χαμένη».

Τέλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη, λέγοντας πως πρόκειται για ένα περιστατικό μιμητισμού. «Το βιτριόλι είναι ένα όπλο που μπορεί να απειλήσει ζωές», σημείωσε και εξέφρασε την πεποίθηση πως η Δικαιοσύνη θα κρίνει σωστά, όπως έκανε και στη δική της περίπτωση.

«Προσχηματική όχι ουσιαστική η συγγνώμη της Εφης»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε και στον Alpha για τις δύσκολες στιγμές που περνάει και την πρώτη ημέρα της δίκης. «Σκεφτόμουν πάρα πολύ την πρώτη μέρα της δίκης που θα εμφανιστώ με τη μάσκα. Ήθελα να περάσω με ψηλά το κεφάλι από την κεντρική είσοδο μπροστά σε όλους».
Στη συνέχεια τόνισε ότι η συγγνώμη της δράστριας δεν ήταν ουσιαστική. «Η συγγνώμη που ζήτησε ήταν προσχηματική, δεν ήταν ουσιαστική. Φάνηκε νομίζω και από την όλη συμπεριφορά της».

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την κίνηση των φίλων της να εμφανιστούν με μάσκες. «Είχε συμβολικό χαρακτήρα μέσα από αυτό ένιωσα πιο άνετα με την εικόνα μου. Είμαι ευγνώμων που έχω τις φίλες δίπλα μου. Πλέον έχουν εξοικειωθεί και οι υπόλοιποι με την εικόνα μου. Κάποιος μπορεί να με κοιτάξει με περιέργεια, όχι με τρόπο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις