Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αθανασόπουλος: Τους έπιασε ο πόνος για τις κατασκευές στην Πλαζ, όταν το καλοκαίρι εγκαλούσαν την Δημοτική Αρχή που δημιούργησε μια ασφαλή και όμορφη παραλία

Αθανασόπουλος: Τους έπιασε ο πόνος για τ...

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, του Δήμου Πατρέων, Ανδρέας Αθανασόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση, σχετικά με την ερώτης που έθεσε ο επικεφαλής της παράταξης Ώρα Πατρών, Γιώργος Ρώρος για τις ζημιές στην Πλάζ:

 «Για μια ακόμα φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ και η παράταξή του στον Δήμο Πατρέων, έχοντας αναγάγει σε πολιτική το ψέμα και την εξαπάτηση, καταγγέλλουν την Δημοτική Αρχή ότι δεν προστάτευσε και άφησε στο έλεος της κακοκαιρίας, τις κατασκευές –που οι εργαζόμενοι του Δήμου έφτιαξαν και εγκατέστησαν- στην πλαζ.

Ο «δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος». Οι αριστεροί του συστήματος, μαζί με τους ακροδεξιούς και τον κ. Ψωμά, εγκαλούσαν την Δημοτική Αρχή στις αρχές του καλοκαιριού για το μεγάλο περιβαλλοντικό έγκλημα που έκανε στην πλαζ, όταν την διαμόρφωσε, προκειμένου να έχουν ασφαλή πρόσβαση και όμορφη παραλία οι λουόμενοι. Ζητούσαν να δουν τις άδειες από την πολεοδομία, τασσόμενοι κατά των «παράνομων» παρεμβάσεων και τώρα εμφανίζονται να αγωνιούν, για την τύχη αυτών που δεν ήθελαν!!!

Δεν θ’ ασχοληθούμε άλλο με την αβάσταχτη πολιτική τους ελαφρότητα!

Απλά νιώθουμε ως Δημοτική Αρχή την υποχρέωση, να ενημερώσουμε τους δεκάδες χιλιάδες Πατρινούς, που όλο το καλοκαίρι απολάμβαναν τις παρεμβάσεις και τις εγκαταστάσεις (ξύλινα σκίαστρα, ξύλινες μονές καμπίνες – αποδυτήρια, ξύλινοι πάγκοι, ομπρέλες), ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου φρόντισαν έγκαιρα και πριν το ξέσπασμα της κακοκαιρίας να τα συγκεντρώσουν, να τα αποθηκεύσουν και το επόμενο καλοκαίρι να τα τοποθετήσουν ξανά στις θέσεις τους και παράλληλα με τις νέες παρεμβάσεις μας να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η πλαζ, αγαπημένος προορισμός των Πατρινών.

Όσο για τον πύργο του ναυαγοσώστη, που όντως υπέστη ζημιές, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας που έχει αναλάβει την ναυαγοσωστική κάλυψη της παραλίας και η οποία θα τον αντικαταστήσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις