Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αφιερωμένη στη μνήμη της Λιολιώς Κολυπέρα η εκδήλωση της 6ης ΥΠΕ για τον Καρκίνο του Μαστού

Αφιερωμένη στη μνήμη της Λιολιώς Κολυπέρ...

Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου 2021 στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Κάτω Αχαΐα

Μία επιστημονική εκδήλωση με θέμα: "Μιλώντας για τον Καρκίνο του Μαστού", η οποία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της «ψυχής» του συλλόγου «Άλμα Ζωής» Πάτρας, Λιολιώς Κολυπέρα, διοργανώνει η 6η ΥΠΕ – Υγειονομική Περιφέρεια την ερχόμενη Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. 

Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα και θα φιλοξενηθεί στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στην Κάτω Αχαΐα.

Για ακόμη μία χρονιά, η 6η ΥΠΕ συμμετέχει στις δράσεις της διοργάνωσης του Pink the city που πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία το "Άλμα Ζωής" Παράρτημα Πάτρας. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των γυναικών με γνώμονα την ενημέρωση και την πρόληψη για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, αποφάσισε η συγκεκριμένη επιστημονική εκδήλωση, να είναι αφιερωμένη στη Μνήμη της προέδρου του συλλόγου "Άλμα Ζωής" (Παράρτημα Πάτρας), Λιολιώς Κολυπέρα, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή στα 67 της μόλις χρόνια, αφήνοντας μία τεράστια παρακαταθήκη κοινωνικής προσφοράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις