Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Και επίσημα υποψήφιος ο Γ. Παπανδρέου- Ενημέρωσε Γεννηματά

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Και επίσημα υποψήφιος ο Γ...

Επισήμως υποψήφιος για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Αναμένεται το μήνυμά του μπροστά στις κάμερες.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έβαλε τέλος στην αγωνία πολλών φίλων του Κινήματος Αλλαγής και όχι μόνο, ανακοινώνοντας και επισήμως την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος. Το απόγευμα της Τετάρτης, επικοινώνησε με τη Φώφη για να την ενημερώσει για τις προθέσεις του σχετικά με την υποψηφιότητά του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, και εκείνη του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τις τελευταίες ώρες θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα γίνει ο έβδομος διεκδικητής στην κούρσα της διαδοχής της Φώφης Γεννηματά, (σ.σ. μετά τους κ.κ. Ανδρουλάκη, Λοβέρδο, Καστανίδη, Κεγκέρογλου, Γερουλάνο και Χρηστίδη) ωστόσο αυτό «κλείδωσε» οριστικά, αφού ο πρώην πρωθυπουργός τηλεφώνησε στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, που νοσηλεύεται ακόμη στον Ευαγγελισμό και της ανακοίνωσε την απόφασή του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως άλλωστε έκανε και με τους υπόλοιπους διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος.

Ο κ.Παπανδρέου έχει ζητήσει κάμερα από την ΕΡΤ για τις δηλώσεις του που θα γίνουν με φόντο την Ακρόπολη. Μάλιστα, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, με στόχο "η Προοδευτική Παράταξη να ξαναγίνει μεγάλη και ισχυρή" και να υπάρξει μία πρόταση "Προοδευτικής διακυβέρνησης ενάντια στη Συντηρητική".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις