Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τον προστάτη της, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τον π...

Τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης 20/10/2021 στο νέο ιερό ναό Αγ. Ανδρέου Θεία δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου

Την 20η Οκτωβρίου, τιμάται κάθε χρόνο ο προστάτης του Αστυνομικού Σώματος, Άγιος Αρτέμιος και η συγκεκριμένη μέρα έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της Πολιτείας ως «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας».

Για το λόγο αυτό, τελέστηκαν το πρωί της Τετάρτης 20-10-2021, Θείες δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι.

Ειδικότερα, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, την Πάτρα, πραγματοποιήθηκε στις 10:30 το πρωί, Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα Πατρών, χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος  Απόστολος Μαρτζάκλης, υποδέχτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών, τις Θρησκευτικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του τόπου, του εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφάλειας, τους Προέδρους και τα μέλη των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συνδικαλιστικών ενώσεων, συλλόγων και συνδέσμων αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων καθώς και τους Διευθυντές, τους Διοικητές και το προσωπικό Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, την Τρίτη 19-10-2021,πραγματοποιήθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Αρτεμίου, στο Γηροκομειό στην Πάτρα, χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομου.

Παράλληλα, από τις 18 Οκτωβρίου 2021 έως και σήμερα 20 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, για την Τράπεζα Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στα κατά τόπο αρμόδια νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας.

Η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, αναγνώστηκε εντός του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου, από τον Υπαστυνόμο Α΄ Τερεζάκη Νικόλαο, του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις