Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαϊα: «Βέλη» των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης προς τον Δήμαρχο

Δυτική Αχαϊα: «Βέλη» των τριών παρατάξεω...

Τι συνέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας

Σε ανακοίνωσή τους οι τρείς παρατάξης της αντιπολίτευσης του Δήμου Δυτικής Αχαϊας, στρέφουν τα "βέλη" τους προς τον Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά, αναφέροντας: 

Σε ακόμα μια ανήκουστη και απαράδεκτη συμπεριφορά προχώρησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στις 11 Οκτωβρίου 2021, στο πρώην Δημαρχείο Λουσικών, αναγκάζοντας σύσσωμη την αντιπολίτευση-και τις τρείς παρατάξεις- να αποχωρήσει.

Παρότι ήταν η πρώτη, και δια ζώσης συνεδρίαση μετά από ενάμιση χρόνο λόγω της πανδημίας, ο κ. Δήμαρχος απαξίωσε τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και τους θεσμούς, διότι προτίμησε να παραστεί σε εγκαίνια επιχείρησης και να εμφανιστεί στο σώμα μέσω βιντεοκλήσης από το κινητό του. Κατά τη διάρκεια της «εμφάνισης» του υποστήριξε ότι ευρίσκονταν στα εγκαίνια προκειμένου να  συναντήσει κάποιους κυβερνητικούς παράγοντες για το καλό του τόπου, την ίδια στιγμή που στο Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε για σοβαρά θέματα όπως αυτό της αλλαγής προέδρων στην ΚΕΔΔΥ και τη ΔΕΥΑΔ.

Κάποια στιγμή δε, που ο κ. Δήμαρχος κλήθηκε –πάντα μέσω βιντεοκλήσης- να απαντήσει σε ερωτήματα μας, για θέματα της ημερήσιας διάταξης, μας κούνησε δεικτικά το δάχτυλο κάνοντας μας μαθήματα συμπεριφοράς.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να επισημάνουμε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Δήμαρχος προτιμά να μην παραβρίσκεστε σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβούλιου. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση, που προτίμησε να παρευρεθεί σε εκδήλωση ανάματος Χριστουγεννιάτικού Δέντρου και όχι στη θεσμική του θέση.

Επίσης, να αναφερθεί αλλά και να τονιστεί ότι για ακόμα μια φορά, μέλη της Δημοτικής Αρχής δεν έδωσαν το παρών στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, με την απαρτία να επιτυγχάνεται με μέλη της αντιπολίτευσης.

Το πόσο αποδομεί ο κος Μυλωνάς το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημοτικούς Συμβούλους, αποδεικνύεται περίτρανα από τις επιλογές του να ορίζει και να διορίζει στην ουσία Προέδρους του Δ.Σ. Δημοτικών Επιχειρήσεων και δη στην Ο.Τ.Α.Δ. και στην Κ.Ε.Δ.Δ.Υ., απλούς δημότες και όχι δημοτικούς συμβούλους, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να υποβαθμίσει τον ρόλο των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και μάλιστα, δημοτικούς σύμβουλους της πλειοψηφίας με τους οποίους θα έπρεπε να διοικεί τον Δήμο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις