Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Εκπαιδευτικός προχώρησε σε υποβολή μηνύσεων μετά από αναρτήσεις σε βάρος του

Αγρίνιο: Εκπαιδευτικός προχώρησε σε υποβ...

O καθηγητής κατηγορείται στις αναρτήσεις για τη συμπεριφορά του σε βάρος μαθητριών

Στην υποβολή μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση, κλπ, έχει προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, εκπαιδευτικός του Αγρινίου.

Αιτία, οι αναρτήσεις, που μάλιστα σήμερα πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε instagram, facebook κλπ, απο επώνυμα και ανώνυμα προφίλ , όπου ο καθηγητής κατηγορείται για τη συμπεριφορά του σε βάρος μαθητριών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη ανάρτηση έγινε απο το instagram και απο ανώνυμο προφίλ, παίρνοντας πολύ μεγάλες διαστάσεις στη συνέχεια. Σε διαλόγους που γίνονται, ο καθηγητής φέρεται να έχει δεχτεί μέχρι και απειλές.

Στην επίμαχη ανάρτηση, δημοσιοποιείται φωτογραφία του εκπαιδευτικού, το ονοματεπώνυμο του, αλλά και ο λόγος που κατηγορείται. Πρόκειται περί κατάφωρης παραβίασης προσωπικών δεδομένων, τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει καταγγελία σε βάρος του στην τοπική αστυνομία.


Ο ίδιος προχώρησε πριν απο λίγη ώρα σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ, όπου και κάνει γνωστό πως προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων , δηλώνοντας πως «οι συκοφάντες του, θα πληρώσουν βαρύ τίμημα»:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις