Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αθηνά Ωνάση: Ποιους Έλληνες συνάντησε στον εφοπλιστικό γάμο στο Μονακό με όλη την κοσμική Αθήνα

Αθηνά Ωνάση: Ποιους Έλληνες συνάντησε στ...

Η σπάνια εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση στο Μονακό και ο γάμος της χλιδής των εφοπλιστών με έδρα στην Αθήνα. Ποιους Έλληνες συνάντησε.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο Μονακό έγινε απόβαση Ελληνων celebrities για τον γάμο υπερπαραγωγή του Σάμι Ζέιν, αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Αθηνά Ωνάση.

Αυτό το αποκάλυψε η γυμνάστρια και επιχειρηματίας Γιάννα Νταρίλη, η οποία ήταν επίσης καλεσμένη μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Ψιψίκα. Το ζευγάρι δημοσίευσε την μοναδική φωτογραφία της Ωνάση από το πάρτι του γάμου, αποκαλύπτοντας ότι εκτός από όλη την κοσμική Αθήνα, το παρών στον γάμο έδωσε και η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Αθηνά Ωνάση πόζαρε με την Νταρίλη και τον σύζυγό της. Η 36χρονη κληρονόμος φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα με λευκό ντεσέν και μπλε λουλούδια. Το μακιγιάζ της είναι λαμπερό και τα μαλλιά της απλά όπως πάντα

Στον συγκεκριμένο γάμο πολλοί Έλληνες να δίνουν το παρών, καθώς ο γαμπρός Σάμι Ζέιν και η νύφη Λόρεν Φαν Μπέρκελ συνδέονται με τη χώρα μας.

Μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων, η Σίλια Κριθαριώτη, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης, ο Νίκος Αλιάγας, η Έμυ Λιβανίου, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Ηλίας Ψινάκης... και άλλοι που είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά την Αθηνά Ωνάση, η οποία μάλιστα ήταν πολύ φιλική με όλους.

Όλα όσα έγιναν στον γάμο της χλιδής
Μετά τη χλιδάτη βάφτιση του γιου του Mr. Nammos, οι εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικής ελίτ και του lifestyle, ταξίδεψαν και πάλι στο Μόντε Κάρλο.

Ο γαμπρός Σάμι Ζέιν ανήκει στη γνωστή οικογένεια του Λιβάνου που είναι οι ιδιοκτήτες της Νaftomar Shipping & Trading, της εταιρείας που ιδρύθηκε το 1972 στη Βηρυτό και μεταφέρθηκε το 1991 στην Αθήνα. Πρόκειται για μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην αγορά του LPG. Ο Σάμι Ζέιν εργάζεται ως finance analyst, ενώ η σύζυγός του Λόρεν Φαν Μπέρκελ η οποία κατάγεται από την Ολλανδία εργάζεται στην εταιρεία ως claim analyst.

Ο Σάμι και η αγαπημένη του γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο Regent’s του Λονδίνου το 2013, όπου σπούδαζαν. Σταδιακά οι δυο τους ήρθαν κοντά και έγιναν ζευγάρι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μόντε Κάρλο και η δεξίωση έγινε στην Princesse Grace Arena σε μια βραδιά που θύμιζε "1.000 και μία νύχτες"...

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι έζησαν μια βραδιά με πυροτεχνήματα, χορευτικά, πλούσιο φαγητό, τραγουδιστές, δεκαόροφη τούρτα και διακόσμηση με χιλιάδες λουλούδια και ιδιαίτερο φωτισμό.κελ έλαμπε μέσα στο παραμυθένιο πριγκιπικό νυφικό της, που ήταν κεντημένο με κρύσταλλα. Στο κεφάλι της φορούσε ανάλογο headpiece.

Η Ρίτα Όρα ήταν η σταρ της βραδιάς, ενώ στη σκηνή ανέβηκαν και η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος. Κατά τη διάρκεια της performance της μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, η Aννα Βίσση φόρεσε ένα ασημί φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο και ανοιχτό μπούστο.

Οι καλεσμένοι και η black tie εκδήλωση

Η δεξίωση ήταν black tie και όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να φορούν επίσημα ενδύματα.Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι κυρίες, οι οποίες φόρεσαν τις πιο εντυπωσιακές και λαμπερές τουαλέτες.

Η Σίλια Κριθαριώτη, η οποία ήταν πολύ λαμπερή, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση φορώντας ένα μάξι φόρεμα σε κίτρινο και μαύρο που ήταν στράπλες και είχε ιδιαίτερα μακριά μανίκια. Ντυμένη με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη ήταν και η Μαρίνα Βερνίκου η οποία φόρεσε ένα μάξι φόρεμα με διαφάνειες και με ανοιχτή πλάτη. Η Εμυ Λιβανίου φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα σε μπλε αποχρώσεις και με κίτρινες πινελιές, με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ.

Πηγή:thetoc

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight