Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μήνυση κατά Μητσοτάκη, υπουργών και λοιμωξιολόγων κατέθεσαν αντιεμβολιαστές

Μήνυση κατά Μητσοτάκη, υπουργών και λοιμ...

Την αναφορά υπογράφουν 82 Λαρισαίοι

Οι αντιεμβολιαστές ξαναχτυπούν… Η είδηση έρχεται από τη Λάρισα όπου κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά «για την επιβολή εξαναγκαστικών εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια», κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πέντε μελών του προηγούμενου Υπουργικού Συμβουλίου αλλά και επτά μελών της Εθνικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.

Σύμφωνα με το onlarissa, που επικαλείται την τοπική εφημερίδα Ελευθερία, κατατέθηκε προχθές στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας μηνυτήρια αναφορά «για την επιβολή εξαναγκαστικών εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια και τις από αυτά προελθούσες και προερχόμενες συνέπειες νόσησης και θανάτων προσώπων».

Την αναφορά που υπογράφουν 82 Λαρισαίοι που συντάσσονται με τους διαφωνούντες του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά της πανδημίας του κοροναϊού.

Ενας χώρος στον οποίο – όπως φάνηκε τουλάχιστον από τις πανθεσσαλικού χαρακτήρα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Λάρισα- συμπορεύονται πολίτες αρνητές του εμβολιασμού, πολίτες που διαφωνούν με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, πολίτες που δεν αναγνωρίζουν καν την πανδημία, μέλη εθνικιστικών οργανώσεων που κατηγορούν την κυβέρνηση για υιοθέτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, κληρικοί των ΓΟΧ που επικρίνουν μητροπολίτες για συμπόρευση με την Πολιτεία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, όπως και πολίτες που κάνουν λόγο για «σχεδιασμένη ισλαμοποίηση της Ελλάδας, η οποία πρέπει να μείνει ελληνική και ορθόδοξη».

Η μηνυτήρια αναφορά – σύμφωνα με την ίδια πηγή – στρέφεται κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά 15 μελών του προηγούμενου Υπουργικού Συμβουλίου (παρότι μεσολάβησε ανασχηματισμός) όπως επίσης και κατά 7 μελών της Εθνικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων (Σωτ. Τσιόδρα, Αθηνάς Λινού, Νικ. Σύψα κ.α.) αλλά και «των συναυτουργών, συνεργών και συνυπαιτίων τούτων κυρίως για τις κατ’ επανάληψη δηλώσεις τους μέσω των μαζικών μέσων επικοινωνίας, τις προτροπές, τις πιέσεις και τις αναληθείς διαβεβαιώσεις σχετικά με την ωφέλεια των πειραματικών εμβολίων και την έλλειψη σημαντικών παρενεργειών, εξαιτίας των οποίων οδηγήθηκαν και οδηγούνται στον θάνατο και στη νόσηση εκατοντάδες εμβολιαζόμενων που από πλάνη πείστηκαν, πείθονται, ενώ άλλα θύματα εξαναγκάστηκαν και εξαναγκάζονται να υποστούν εμβολιασμούς με τα ίδια πειραματικά και ακατάλληλα εμβόλια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις