Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το μέλλον της νεφρολογίας ήρθε στην Πάτρα. H "ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS" είναι πραγματικότητα. Εγκαίνια για τη νέα κλινική

Το μέλλον της νεφρολογίας ήρθε στην Πάτρ...

Δείτε ΦΩΤΟ & VIDEO από τα εγκαίνια

Η Τρίγκας Nephros, η μεγαλύτερη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα, εγκαινιάστηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της λαμπερής εκδήλωσης των εγκαινίων έκανε η Ράνια Θρασκιά. Τον αγιασμό της μονάδας τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Δυναμική και συγκινητική ήταν η ομιλία του Επιστημονικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου της μονάδας, Παναγιώτη Τρίγκα.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Πατρών Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών και καθηγητής του οικονομικού τμήματος Δημήτρης Σκούρας, η Αντιδήμαρχος Ακριβή Σαμούρη, Ο Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Δημήτριος Ντούκας, ο πρώην υπουργός και επικεφ. δημοτικής παράταξης Νίκος Νικολόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Τσώνης, ο επικεφαλής της παράταξης «Σπιράλ» Πέτρος Ψωμάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα η δική μας πόλη» Νίκος Τζανάκος, ο Πρόεδρος των ιδιοκτητών αυτοκινήτων ταξί Παναγιώτης Σκέντζος ο διοικητής του Νοσοκομείου του Ρίου Δημήτρης Μπάκος, ο Γεώργιος Πατριαρχέας Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, η ιδιοκτήτρια της φαρμακευτικής εταιρείας Demo Iωάννα Δέμου, ο Αναπληρωτής καθηγητής Νευροχειρουργικής Πανεπιστημίου Πατρών Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο Αναπληρωτής καθηγητής Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Βελισσάρης, ο Επ. Καθηγητής Επεμβατικής Ακτινολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Παναγιώτης Κίτρου, ο Δ/ντής Πωλήσεων της ΤΕΜΑΚ Στάθης Μάτος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Νεφροπαθών Αχαΐας Γιώργος Αναγνωστόπουλος, πλήθος κόσμου, πολλοί ασθενείς, φίλοι και φίλες, ενώ μήνυμα έστειλε ο βουλευτής της Ν.Δ  Άγγελος Τσιγκρής.

Λίγα λόγια για την ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS MON AE

Ακολουθώντας το όραμα του πατέρα του, που πρώτος έφερε την θεραπεία της αιμοκάθαρσης στην πόλη της Πάτρας τη δεκαετία του 70, ο Παναγιώτης Τρίγκας και η Στέλλα Ζιώγα, πλαισιωμένοι από μία ομάδα επίλεκτων και έμπειρων επιστημόνων και νοσηλευτών με πολυετή εμπειρία στην φροντίδα αιμοκαθαιρόμενων, άνοιξαν τις πύλες της μεγαλύτερης και πλέον σύγχρονης μονάδας χρόνιας αιμοκάθαρσης.

Επιπλέον, η ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS συνεργάζεται με εξωτερικούς συνεργάτες ιατρούς, νεφρολόγους, αλλά και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, ιδιώτες, αλλά και πανεπιστημιακούς, καθώς και με ιδιωτικά μικροβιολογικά και ακτινολογικά εργαστήρια, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των νεφροπαθών.

Η μονάδα στεγάζεται στην οδό Κορίνθου 521 & Βορείου Ηπείρου, σε νεόδμητο κτίριο 1200 τετραγωνικών μέτρων και αποτελεί την μεγαλύτερη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα. Είναι εξοπλισμένη με τον πλέον άρτιο, σύγχρονο και πολυτελή ιατρικό και κτιριακό εξοπλισμό, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή έκπτωση σε οτιδήποτε χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία τόσο του κτιρίου όσο και της μονάδας. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο πολύ εύκολα προσβάσιμο δίπλα στην οδό Βενιζέλου (έξοδο Εγλυκάδας της περιμετρικής οδού), καθώς και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Πάτρας.

Με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών έγινε ειδική παραγγελία 33 μηχανήματων αιμοκάθαρσης τελευταίας τεχνολογίας, τύπου SURDIAL X, της εταιρείας NIPRO, όλα αποκλειστικά ON-LINE με χρονολογία κατασκευής το έτος 2021 που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για την ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ ΑΕ και στάλθηκαν από το Κιότο της Ιαπωνίας.

Τις εγκαταστάσεις επιμελήθηκε ο κ. Βαγγέλης Αγγέλου με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή μονάδων αιμοκάθαρσης, ακολουθώντας υψηλές προδιαγραφές σε ευρωπαϊκά πρότυπα δημιουργώντας μία λειτουργική, άνετη, καλαίσθητη και ασφαλή μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης.

Η ΤΡΙΓΚΑΣ  NEPHROS  διαθέτει:

• Δύο εισόδους με δυο ράμπες για ΑΜΕΑ.

• Τρεις ανελκυστήρες για γρήγορη, άνετη και ασφαλή μετακίνηση ασθενών και προσωπικού.

• Αυτόνομη αίθουσα COVID, με ανεξάρτητη είσοδο.

• Διαδικασία ON-LINE παραγωγής υπερκάθαρου νερού που εξαλείφει τον κίνδυνο μικροβιακών λοιμώξεων για τους ασθενείς.

• Όλες τις πιστοποιήσεις της εταιρείας ΤΕΜΑΚ μετά από τις στείρες καλλιέργειας του νερού.

• Παροχή ατομικού οξυγόνου για κάθε ασθενή, με κεντρικό σύστημα παροχής, όπως στα μεγάλα νοσοκομεία.

• Τις  μεγαλύτερες πολυθρόνες αιμοκάθαρσης του εμπορίου και κρεβάτια ΜΕΘ, με ανατομικά στρώματα για την άνετη παραμονή των αιμοκαθαιρόμενων κατά τη διάρκεια των θεραπειών τους.

• Ατομική τηλεόραση με ακουστικά από ατομική κονσόλα ψυχαγωγίας και ταχύτατο internet.

• Επιλογές στο σνακ και ατομικός χυμός κατά το τέλος της συνεδρίας.

• Ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο μεταφοράς ασθενών πλήρως εξοπλισμένο με έμπειρο πλήρωμα.

Με υψηλό φρόνημα κοινωνικής  εταιρικής ευθύνης,  η ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ ΑΕ σκοπεύει να διεξάγει επιστημονικά σεμινάρια και ημερίδες με νεφρολογικά θέματα τόσο για το επιστημονικό προσωπικό της Αχαΐας, όσο και για πάσχοντες από νεφρικές νόσους, εστιάζοντας στην έγκυρη επιστημονική ενημέρωση και ακολουθώντας  τις εξελίξεις στο χώρο της νεφρολογίας.

Όραμα του δημιουργού της ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ ΑΕ Παναγιώτη Τρίγκα, είναι να εξασφαλίσει στους θεραπευόμενους  της μονάδας μία ποιοτική και ασφαλή διαδικασίας αιμοκάθαρσης, που θα κάνει την καθημερινότητα τους μία διαφορετική κανονικότητα.

 

Info:

ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ ΑΕ

Κορίνθου 521 & Βορείου Ηπείρου,

Πάτρα, Τ.Κ. 26222

Τ.: 2610 322222

Τ.: 6975208777

e-mail: [email protected]

www.trigkas-nephros.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά