Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Ο Ανδρέας Μαζαράκης για το νέο βιβλίο του Βασίλη Μπεκίρη

Αχαϊα: Ο Ανδρέας Μαζαράκης για το νέο βι...

"Ένα έργο μακράς πνοής"

Με αφορμή το νέο βιβλίο του Βασίλη Μπεκίρη "Οι πολιτικές εξελίξεις και οι πολιτικές προσωπικότητες του 20ου ΑΙΩΝΑ", ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας Ανδρέας Μαζαράκης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

 «Μέσα από τις σελίδες του νέου του βιβλίου που - πιστέψτε με - δεν θα είναι και το τελευταίο, ο Βασίλης Μπεκίρης, με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ρίχνει φως σε πολιτικά γεγονότα που σημάδεψαν τον αιώνα που πέρασε.

Σκιαγραφεί επίσης πολιτικές προσωπικότητες της ίδιας εποχής, που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην νεώτερη ιστορία του τόπου.

Αισθάνομαι την ανάγκη με την θεσμική μου ιδιότητα να συγχαρώ τον Βασίλη Μπεκίρη, τον δικό μας υπουργό, για την τόσο επιτυχημένη έκδοση του βιβλίου του, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα από την Βουλή των Ελλήνων.

Κυρίως όμως αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω, διότι συνέγραψε ένα βιβλίο, ένα έργο μακράς πνοής, χρήσιμο, όχι μόνο για τους πολιτικούς μελετητές του παρόντος αλλά και του μέλλοντος, αλλά και για όλους εμάς που αισθανόμαστε επιτακτική την ανάγκη να στοχαστούμε τον κόσμο που ζήσαμε.

Ο Βασίλης Μπεκίρης είναι ένας πολιτικός γνώστης, που τίμησε την παράταξή μας, την πόλη μας, αλλά και την πολιτική.» 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις