Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπό έλεγχο η φωτιά στο αεροδρόμιο του Αράξου

Υπό έλεγχο η φωτιά στο αεροδρόμιο του Αράξου

Επιχειρούν και εναέρια μέσα

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί στην περιοχή του Αράξου. Αυτή την ώρα έχει οριοεθετηθεί και δεν εμπνέει ανησυχία.


ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να περικυκλώσουν το μέτωπο αποτρέποντας τις φλόγες από το να πλησιάσουν τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.

Το ανησυχητικό είναι ότι η φωτιά καίει ακόμη, χωρίς να έχει επιτευχθεί ακόμη η οριοθέτησή της.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Καλύτερη είναι η εικόνα στη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί εντός του στρατιωτικού αεροδρομίου του Αράξου. Αυτή την ώρα στην περιοχή πετούν τρια ελικόπτερα και δυο αεροσκάφη που συμμετέχουν στην κατάσβεση μαζί με 8 πυροσβεστικά οχήματα και 16 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας και ένα όχημα από τα Λεχαινά, όπως επίσης και προσωπικό πυρόσβεσης της αεροπορικής βάσης. Η φωτιά έχει απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και την αποθήκη πυρομαχικών και καίει χαμηλή βλάστηση αλλά και ευκάλυπτους που υπάρχουν στο σημείο.

 

 

12.16 Φωτιά εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί μπροστά από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου, σε αγροτική έκταση, κοντά στην αποθήκη πυρομαχικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά είναι μεγάλης έκτασης, μέσα στο αεροδρόμιο και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ πριν λίγο σηκώθηκαν και εναέρια μέσα για την κατάσβεσή της.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 8 πυροσβεστικά οχήματα και 16 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας και ένα όχημα από τα Λεχαινά, όπως επίσης και προσωπικό πυρόσβεσης της αεροπορικής βάσης. Από αέρος επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δυο PZL. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις