Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Αχαιοί ηθοποιοί "πολιορκούν" φέτος το τηλεοπτικό γυαλί

Οι Αχαιοί ηθοποιοί "πολιορκούν"...
Μαρτάτος Tάκης

Από τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Δημήτρη Γεωργαλά έως την Μαρία Καλλιμάνη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Λένα Δροσάκη

Οι Πατρινοί και ευρύτερα οι Αχαιοί ηθοποιοί έχουν την καινούρια τηλεοπτική σαιζόν που μόλις άρχισε, μία δυναμική παρουσία αποδεικνύοντας πως από την περιοχή μας έχουν αναδειχθεί πολλά ταλέντα που διαπρέπουν στον καλλιτεχνικό χώρο.

Κατ’ αρχάς το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στις 23.00 κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 η νέα κοινωνικοδραματική σειρά «Καρτ Ποστάλ» που έχει βασιστεί στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαβασιλείου όπου μεταξύ των ηθοποιών που παίζουν είναι και ο Πατρινός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αλλά και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με καταγωγή από τη Ζήρια του Αιγίου. Η σειρά με τον Ανδρέα Κωνσταντίνου στον βασικό ρόλο και γυρίσματα σε Κρήτη και Λονδίνο, έχει κάνει ήδη αίσθηση μέσα από το τρέιλερ ενώ ο βασικός της κορμός θα είναι δώδεκα συναρπαστικές αυτοτελείς ιστορίες.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο μεταξύ έχει κεντρική παρουσία και στη σειρά «Σε Ξένα Χέρια» επίσης της ΕΡΤ1 που ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται αυτή την εβδομάδα μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων όπου υποδύεται έναν επιχειρηματία ονόματι Πιπερόπουλος που κοιτάζει να εξαγοράσει την παραπαίουσα επιχείρηση ειδών σνακ που διαχειρίζεται ο Χαράλαμπος Φεγκούδης (Γιάννης Μπέζος). Τη σειρά σκηνοθετεί  ο Στέφανος Μπλάτσος ενώ το έξυπνο σενάριο που στην πλοκή του έχει και την απαγωγή ενός μωρού, είναι του Γιώργου Κρητικού.

Ο Πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς, απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου που πέρυσι τον είδαμε στις πολύ επιτυχημένες «Άγριες Μέλισσες», φέτος έχει έναν σημαντικό ρόλο, του Κώστα που είναι φορτηγατζής και καντινιέρης και έχει μπλέξει άσχημα στη ζωή του, στο σήριαλ «Σασμός» που έχει βασιστεί στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς είχε εμφανιστεί στις “Άγριες Μέλισσες” στο πλευρό του επίσης Αχαιού Δημήτρη Γκοτσόπουλου, ο οποίος σημειωτέον είναι και στο νέο, 3ο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, στον ρόλο του δασκάλου Λάμπρου που φεύγει για το βουνό.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς να προσθέσουμε πως στη σειρά «Σασμός» του Alpha, κάνει το σύζυγο της Άσπας (Βέρα Μακρομαρίδου), την οποία ζηλεύει τρομερά ενώ η συμπεριφορά του έχει γίνει απόμακρη και ο ίδιος μοιάζει δυσαρεστημένος με τον εαυτό του και τη ζωή του.

Στις «Άγριες Μέλισσες» παίζει και στο νέο, 3ο κύκλο η Πατρινή κούκλα ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, στο ρόλο της Ασημίνας που πιάνει δουλειά γραμματέως σε μία εφημερίδα στη Λάρισα την περίοδο του καθεστώτος των συνταγματαρχών ενώ στις νέες αφίξεις είναι αυτή της Αιγιώτισσας ηθοποιού Μαρίας Καλλιμάνη που ενσαρκώνει τη νέα δασκάλα στο Διαφάνι, ονόματι Αιμιλία Λειβαδά, η οποία είναι αυστηρή και συντηρητικών καταβολών καθώς και του Γιώργου Παπαπαύλου που κάνει τον Θέμη, έναν έμπιστο άνθρωπο του ζεύγους των Σεβαστών (Λεωνίδας Κακούρης και Κατερίνα Διδασκάλου).

Στο μεταξύ οι απολαυστικές «μαμάδες» Ελένη Ράντου (Φούλη), Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Δέσποινα) και Φωτεινή Μπαξεβάνη (Αριστέα) επιστρέφουν… δριμύτερες στις οθόνες μας, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, κάθε Σάββατο, στις 20:00, μέσα από την κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Ζακέτα να πάρεις» που άρεσε πέρυσι. Τη σειρά με το ομώνυμο τραγούδι που ερμηνεύει η Ελένη Τσαλιγοπούλου, σκηνοθετεί ο Πατρινός δημιουργός Αντώνης Αγγελόπουλος που έχει οικογενειακούς δεσμούς με την περιοχή της Εγλυκάδας στην Πάτρα και ο οποίος έχει σκηνοθετήσει κατά το παρελθόν το πολύ επιτυχημένο σήριαλ «Στο Παρά πέντε» με τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλά και την ταινία «Νήσος 2, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού».

Στην ολοκαίνουρια σειρά που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 30/9/2021 στο κανάλι Opentv, στις 20.00 με τίτλο «Σ’αγαπάω μεν…αλλά» που χαρακτηρίζεται ως μία φρέσκια και μοντέρνα κωμωδία, (θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 20:00)  παίζει και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που κατάγεται ως γνωστόν από την πλευρά του πατέρα του από την Κάτω Αχαΐα. Μαζί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη συμπρωταγωνιστούν οι Άννα Ανδριανού, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, κ.α.

Στο μεταξύ η σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, η γλυκιά ηθοποιός Λένα Δροσάκη παίζει στο νέο καθημερινό σήριαλ του Mega, στις 18.40, «Το αύριο μας ανήκει» πλάι σε αξιόλογους ηθοποιούς όπως η Κοραλία Καράντη, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Αντώνης Καρυστινός, ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, κ.α.

Η Λένα Δροσάκη κάνει τη Φανή Ντάλα, μία γυναίκα που μπορεί να διαχειριστεί όλα τα μυστικά και τις πιεστικές ισορροπίες. Παντρεύτηκε τον μεγάλο γιο του δημάρχου Ντάλα, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από κάποια χρόνια. Συνέχισε να ζει με την οικογένεια του συζύγου της και μεγαλώνει μαζί τους, τον γιο της, τον Κωστή. Τον λατρεύει, καθώς εκείνος είναι το πιο φωτεινό κομμάτι της ζωής της.

Το ερωτικό, αστυνομικό δράμα «Το Αύριο Μας Ανήκει», φέρει την υπογραφή του Γιάννη Σκαραγκά στο σενάριο και του Βασίλη Ντούρου στη σκηνοθεσία.

Τέλος η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η παρουσιάστρια στο νέο μαγειρικό, διαγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, "Game of Chefs" ενώ και η Φωτεινή Ντεμίρη από τα Καμίνια της Πάτρας παίζει στη νέα οικογενειακή κωμωδία του καναλιού Alpha, "Άσε μας ρε μαμά", τη μητέρα του γοητευτικού Μάριου Αθανασίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight