Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βασίλης Λεβέντης: Αποκάλυψη της συζύγου του - Δεν έκανε το εμβόλιο γιατί είχε ανεπάρκεια νεφρών

Βασίλης Λεβέντης: Αποκάλυψη της συζύγου ...

Ώρες αγωνίας για τον Βασίλη Λεβέντη, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορωνοϊό- Η σύζυγός του εξηγεί γιατί δεν έχει εμβολιαστεί

Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει δύσκολη μάχη για τη ζωή του, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον "Ευαγγελισμό" με κορωνοϊό. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βρέθηκε θετικός πριν από περίπου 10 ημέρες, πήρε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε.


Η σύζυγός του, Αναστασία Μεντεσίδου μίλησε στο T-live, επισημαίνοντας πως "δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Μίλησε ο γιος μας με το νοσοκομείο, του είπαν ότι θα τον ενημερώσουν το μεσημέρι. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών".

Και στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο σύζυγός της δεν είχε κάνει το εμβόλιο. "Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών".

Χθες το μεσημέρι, από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εκδόθηκε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρονταν τα εξής: "Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη".

"Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του" ανέφερε εντωμεταξύ ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Στην κατάσταση της υγείας του πατέρα του αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο Μάριος Γεωργιάδης. Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη μιλά για "σκληρή και άνιση μάχη" που δίνει ο πατέρας του με τον ιό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις