Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο σινε-Ελληνίς έγινε η πρεμιέρα του νέου 3ου κύκλου της σειράς "Άγριες Μέλισσες" - Παρούσα και η Αιγιώτισσα Μαρία Καλλιμάνη

Στο σινε-Ελληνίς έγινε η πρεμιέρα του νέ...

Η Μαρία Καλλιμάνη ανήκει στα καινούρια πρόσωπα της δημοφιλούς σειράς, υποδύεται την αυταρχική δασκάλα Αιμιλία λειβαδά

Τυχεροί ήσαν όσοι βρέθηκαν, κυρίως οι συντελεστές της σειράς, δημοσιογράφοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι στον θερινό κινηματογράφο Ελληνίς στην Λ. Κηφισίας στους Αμπελόκηπους, στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής 26/9/2021, όπου έγινε η πρεμιέρα του 3ου πολυαναμενόμενου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που ως γνωστόν ξεκινά απόψε Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10 το βράδυ και υπόσχεται πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Στην εκδήλωση στο «Ελληνίς» παρευρέθηκε σύσσωμο σχεδόν το καστ της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς που έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα ο νέος 3ος κύκλος που θα μας κρατήσει συντροφιά όλη την χειμερινή τηλεοπτική σαιζόν φτάνοντας αισίως έως τον Μάιο του 2022, έχει για περίοδο δράσης την δύσκολη και σκοτεινή περίοδο της χούντας των συνταγματαρχών και ανάμεσα στα νέα πρόσωπα και ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά είναι ο Νίκος Κουρής, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αλλά και  η Αιγιώτισσα ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη, η οποία και ήταν παρούσα στην λαμπερή βραδιά στο θερινό κινηματογράφο Ελληνίς όπου παρέστη και ο σκηνοθέτης των «Μελισσών», Λευτέρης Χαρίτος και ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης.

Η Μαρία Καλλιμάνη που είναι μία ηθοποιός με εξαιρετική παρουσία στο θέατρο και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως ο «Μαχαιροβγάλτης» του Γιάννη Οικονομίδης αλλά και ο «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη, μπαίνει δυναμικά στις «Άγριες Μέλισσες» και θα υποδυθεί την Αιμιλία Λειβαδά, τη νέα δασκάλα στο Διαφάνι, η οποία κατά τα λεγόμενα της θα είναι αυστηρή.

Πιο συγκεκριμένα, η Αιμιλία Λειβαδά που ενσαρκώνει η Μαρία Καλλιμάνη είναι η αδερφή της Ζωής Μεγαρίτη (την οποία ερμηνεύει η Μαρκέλλα Γιαννάτου, επίσης ένα από τα νέα πρόσωπα της σειράς). Διορίζεται με τη βοήθεια του καθεστώτος των συνταγματαρχών, ως νέα δασκάλα, στη θέση του Λάμπρου (ρόλο που κάνει ο γοητευτικός Αχαιός ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος). Σκληρή, άκαμπτη, συντηρητική και πουριτανή ως το κόκαλο, κάνει δύσκολη τη ζωή της αδερφής της, αλλά και του χωριού με τη στάση της. Θαυμάζει και υπερασπίζεται τον Ακύλα Μεγαρίτη, θεωρώντας τον πρότυπο ηθικής. Ο Ακύλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης) είναι ένας εργολάβος,  με  ισχυρές  σχέσεις με  την κυβέρνηση  των συνταγματαρχών (το καθεστώς Παπαδόπουλου), και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. 

Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το νέο καθεστώς. Όσο για τη Ζωή Μεγαρίτη (Μαρκέλλα Γιαννάτου), είναι η σύζυγος του Ακύλα, μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά.

Σύντομα, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα. Όμως, ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε. Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη (στο ρόλο ο Δημήτρης Τσίκλης), προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του.

Ο δε επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης) δεν την βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της.

Οι θεατές στην ειδική αυτή προβολή του 1ου επεισοδίου του νέου, 3ου κύκλου της σειράς απόλαυσαν ποπ κορν και δροσερά αναψυκτικά. Ανάμεσα στο κοινό ήταν η Λίτσα Πατέρα, η Αιγιώτισσα ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά και οι Γιώργος Λιάγκα και Βαγγέλης Περρής, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, κ.α.

Τώρα αν θα συνεχιστεί  η σειρά και για 4ο κύκλο, κανείς δεν ξέρει ακόμα και μένει να φανεί από την πορεία του νέου, 3ου κύκλου που χωρίς αμφιβολία φαίνεται πως θα «σκίσει» από πλευράς τηλεθέασης.

Να αναφέρουμε τέλος πως πλέον στη σειρά οι Αχαιοί ηθοποιοί που παίζουν είναι περισσότεροι καθώς εκτός από την Έλλη Τρίγγου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλος τώρα θα έχουμε και την Μαρία Καλλιμάνη.

*Για το look των πρωταγωνιστριών του σήριαλ "Άγριες Μέλισσες", το βράδυ της πρεμιέρας στο Ελληνίς δείτε εδώ στο σάιτ του madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight