Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Mad Clip: «Ξέρω τι συνέβη με το τροχαίο, αλλά δεν μπορώ να το πω» αποκαλύπτει ο πατέρας του τράπερ

Mad Clip: «Ξέρω τι συνέβη με το τροχαίο,...

Δείτε βίντεο

Είκοσι τρεις ημέρες μετά τον θάνατο του Mad Clip σε τροχαίο, ο πατέρας του γνωστού τράπερ μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα ευρήματα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, τον οποίο όρισε η οικογένεια για να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως γνωρίζει τι συνέβη τη μοιραία νύχτα, όταν ο Mad Clip έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. 

«Εσείς έχετε καταλάβει τώρα τι έγινε το βράδυ του θανάτου του Πήτερ;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, για να απαντήσει: «Έχω καταλάβει, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα».
«Έχετε βρει δηλαδή τι μπορεί να συνέβη;», συνέχισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, με τον κ. Αναστασόπουλο να λέει: «Ναι,  ναι, αυτό το γνωρίζω».

Αναφερόμενος στα ευρήματα του πραγματογνώμονα, μεταξύ αυτών ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip, ο πατέρας του είπε πως η αστυνομία δεν τον έχει ενημερώσει ακόμα.
«Γιατί πιστεύετε ότι δεν σας έχουν ενημερώσει;».
«Δεν ξέρω, δεν το γνωρίζω αυτό. Και το παράδοξο είναι πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;».

Ακούστε όσα είπε στον ΣΚΑΪ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις