Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σασμός: Είναι αυτό το στοπ καρέ που πρόδωσε τον δολοφόνο του Στεφανή;

Σασμός: Είναι αυτό το στοπ καρέ που πρόδ...

Ο φόνος του Στεφανή που παρακολουθήσαμε την περασμένη Δευτέρα μας ξάφνιασε αφού αποτελούσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς

Ο “Σασμός” είναι η νέα εμμονή του τηλεοπτικού κοινού. Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha έχει καταφέρει να καθηλώσει τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Μια όμως είναι η σκηνή που κατάφερε να σοκάρει τους πάντες αφού κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Ο φόνος του Στεφανή που παρακολουθήσαμε την περασμένη Δευτέρα μας ξάφνιασε αφού αποτελούσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς. Από τη στιγμή εκείνοι όλοι όσοι παρακολουθούν τη σειρά έχουν βαλθεί να ανακαλύψουν τον δολοφόνο με τους χρήστες του διαδικτύου σαν άλλοι μυστικοί πράκτορες να ψάχνουν την κάθε λεπτομέρεια που θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Ένας λοιπόν χρήστης του twitter βρήκε ένα στοπ καρέ από το τρέιλερ εκείνου το επεισοδίου στο οποίο γίνεται ξεκάθαρο ότι ο δολοφόνος ήταν άντρας και αποκαλύπτει και κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου του.
Δες παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight