Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Μυρώνι: Δεν αρκούν τα ολόφρεσκα φρούτα, τώρα μας δελεάζει με εξαιρετικά βιολογικά κρασιά Λήμνου!

Μυρώνι: Δεν αρκούν τα ολόφρεσκα φρούτα, ...

Ποιος θα πει όχι σε οινικές απολαύσεις με διεθνή «παράσημα»;

Το οπωροπωλείο Μυρώνι της Πατρών Κλάους έχει καθιερωθεί για τη μοναδική ποιότητα των ανόθευτων φρούτων και λαχανικών του, τη σπάνια γκάμα βιολογικών προϊόντων και τη vintage, οικογενειακή λογική λειτουργίας του. Τώρα μαθαίνουμε πως προσφέρει και πολυβραβευμένα  βιολογικά κρασιά της Limnos Organic Wines, τα οποία θα ενθουσιάσουν κάθε λάτρη του είδους! Μας καλεί λοιπόν να απολαύσουμε προτάσεις που διαθέτει σε αποκλειστικότητα στην Πάτρα. Μιλάμε για τα εξής:

Ταξίδι στην Λήμνο Ένα πραγματικό ταξίδι στη Λήμνο των αρωμάτων και των αυθεντικών γεύσεων. Ο εξαιρετικός αυτός ξηρός οίνος, προσεκτικά οινοποιημένος, περιέχει σε αφθονία τα χαρακτηριστικά αρώματα λουλουδιών και την πληθωρική γεύση του Μοσχάτου Αλεξανδρείας. Με διαυγές ,πρασινοκίτρινο χρώμα, χαρακτηριστικά αρώματα λουλουδιών και πληθωρική γεύση.

Ήλιος και  Θάλασσα Ο αιγαιοπελαγίτικος  ήλιος και η αρμύρα της θάλασσας του βορείου Αιγαίου, δημιούργησαν έναν σπάνιο, βιολογικό, λευκό ιδιαίτερα αρωματικό με ελαφρώς γλυκιά επίγευση οίνο, προστατευόμενης ονομασίας προελεύσεως, από την χαρισματική ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας, καλλιεργημένο στα ηφαιστειογενή εδάφη της Λήμνου.

Ρόδον. Συναρπαστικό ροζέ ημίξηρο από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, που προέρχεται από τη συνοινοποίηση των ποικιλιών Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Λημνίο. Δροσερά αρώματα φράουλας, τριαντάφυλλου και καραμέλας, με τη φραουλένια του διάθεση να συνεχίζει στη γεύση. (Best seller του οινοποιείου σε Γερμανία και Γαλλία, έλαβε άλλη μία σημαντική παγκόσμια διάκριση στην Ιαπωνία. Κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στοn παγκόσμιο διαγωνισμό «Sakura”.

Θόας. Γαστρονομικός  ερυθρός ημίγλυκος οίνος, που προέρχεται από το πάντρεμα των δύο αρχαιοτέρων ποικιλιών του παγκόσμιου αμπελώνα Λημνιό και Φωκιανό. Λαμπερό, ρουμπινί χρώμα, αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων, ευχάριστη ισορροπία ανάμεσα στα σάκχαρα και τις τανίνες. Μια ιδιαίτερα ευχάριστη ισορροπία τανινών και σακχάρων, σε φόντο φρέσκων κόκκινων φρούτων.

Ηφαιστίας Δύο από τις αρχαιότερες ποικιλίες του παγκόσμιου αμπελώνα. Η αγαπημένη ποικιλία του Αριστοτέλη, το Λημνιό, παντρεύεται το αιγαιοπελαγίτικο Φωκιανό, που καλλιεργείται βιολογικά στα χώματα της Λήμνου και δίνει το μοναδικό αυτό ζεστό κρασί με λαμπερό ρουμπινί χρώμα, αρώματα φρέσκων φρούτων και τανική επίγευση.

Info

Μυρώνι

Πατρών Κλάους 67, Πάτρα

τηλ: 2614005990

Fb: Μυρώνι-Οπωροπωλείο

Instagram: myroni_patra

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life