Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Τέλος οι σκέψεις για All Star εκδοχή – Οι πέντε πρώτοι που δέχθηκαν πρόταση από τον Ατζούν

Survivor: Τέλος οι σκέψεις για All Star ...

Πότε αναμένεται να βγει στον «αέρα»

Τι και αν οι πρώτες σκέψεις του Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν ο επόμενος κύκλος του Survivor να είναι All Star; Κάτι τέτοιο όπως φαίνεται δεν κατέστη δυνατό αφού το κόστος του reality θα εκτοξευόταν.

Αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz φαίνεται πως εκδήλωσαν την επιθυμία να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να ζήσουν την εμπειρία του reality επιβίωσης και να έρθουν αντιμέτωποι τόσο με τη φύση όσο και με τις αντοχές τους.

 
Τελικά όμως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης, αποφάσισε να «γυρίσει» ένα ακόμα… απλό Survivor στο οποίο, όπως και στους προηγούμενους κύκλους θα συμμετέχουν επώνυμοι της showbiz.

 
Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή υπάρχουν πέντε ονόματα τα οποία είναι ψηλά στη λίστα προτίμησης του Ατζούν Ιλιτζαλί και ήδη έχουν δεχθεί κρούση από τον Τούρκο παραγωγό. Αυτοί είναι οι: Γιώργος Χειμωνέτος, Βούλα Παπαχρήστου, Σάββας Γκέντσογλου, Άνθιμος Ανανιάδης και ο τενόρος Βασίλης Κούρτης.

Το casting για τους παίκτες που θα αποτελέσουν την ομάδα των Μαχητών αναμένεται να ξεκινήσει μετά τα μέσα Οκτωβρίου και στόχος του ΣΚΑΪ είναι το reality επιβίωσης να βγει στον τηλεοπτικό αέρα τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight