Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός Λεωνίδας Βασιλακόπουλος πήγε στο The Voice, τραγούδησε Ρόκκο και πέρασε

Ο Πατρινός Λεωνίδας Βασιλακόπουλος πήγε ...

Γύρισε την καρέκλα του ο Πάνος Μουζουράκης

Έναν Πατρινό συμμετέχοντα είδαμε την Κυριακή το βράδυ, στο 2ο επεισόδιο – blind audition του τραγουδιστικού, διαγωνιστικού σώου The Voice που ξανάρχισε στο κανάλι του Σκάι από το περασμένο Σάββατο 18/9/2021 με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να παίρνει τη θέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μεταξύ των κριτών. Ο Πατρινός που πήρε μέρος και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση καθώς γύρισε την καρέκλα του, ο κριτής Πάνος Μουζουράκης, ήταν ο 29χρονος Λεωνίδας Βασιλακόπουλος, ο οποίος όπως είπε, ήρθε για να εκπληρώσει το όνειρό του και να γίνει τραγουδιστής. Σε νεαρότερη ηλικία, ο Λεωνίδας Βασιλακόπουλος παράτησε τις σπουδές του όταν ο πατέρας του υπέστη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος συγκινώντας το τηλεοπτικό κοινό, ο πατέρας του τέσσερα χρόνια μετά έφυγε από τη ζωή, ωστόσο από την πρώτη στιγμή ήταν σαν να τους είχε αφήσει, καθώς μετά το ατύχημα ήταν πια ένας άλλος άνθρωπος. Τότε, ο 29χρονος Λεωνίδας προσπάθησε να στηρίξει εκείνος το σπίτι και την οικογένεια του, ενώ δεν ήσαν λίγες φορές που η οικογένεια του αναγκάστηκε να πάρει φαγητό από τα συσσίτια του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης αλλά και ρούχα από την Δημοτική Ιματιοθήκη. Ο Λεωνίδας Βασιλακόπουλος είχε πάρει μέρος και πριν περίπου τρία χρόνια στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πάλι διαγωνιζόμενος στο τραγούδι.

Στο The Voice, ο Λεωνίδας Βασιλακόπουλος ερμήνευσε Στέλιο Ρόκκο και το κομμάτι «Όπου και να πάω χάνομαι» και τα πήγε καλά με τον Πάνο Μουζουράκη να γυρίζει και να εντάσσει τον Λεωνίδα στους «τυμπανιστές» του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight