Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Ψυχιατρική του Ρίου Πατρινός που ενεπλάκη σε επεισόδιο στην Εύα– Ένα μικρό οπλοστάσιο στο σπίτι του

Στην Ψυχιατρική του Ρίου Πατρινός που εν...

Ο νεαρός νωρίς σήμερα το μεσημέρι προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών, έπειτα από καταγγελία για πρόκληση επεισοδίου με συγγενικό του πρόσωπο- Αρχικά δεν βρέθηκε όπλο στην κατοχή του

Στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου στο Ρίο θα μεταφερθεί κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, ο νεαρός που νωρίς σήμερα το μεσημέρι προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών, έπειτα από καταγγελία για πρόκληση επεισοδίου με συγγενικό του πρόσωπο, σε σπίτι στην περιοχή της Εύας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είναι γνωστός από την ενασχόλησή του με τη "νύχτα".

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν να οπλοφορεί, ωστόσο όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, δεν βρέθηκε όπλο στην κατοχή του. Σε κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μια καραμπίνα, ένα όπλο (ρέπλικα), δυο γκλοπ, δυο ρόπολα, ένα ξίφος και φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας. Τα ευρύματα βρίσκονται ήδη στα γραφεία της Ερμού, ενώ η προσαγωγή του άνδρα θα μετατραπεί σε σύλληψη. 

Δεν υπεβλήθη μήνυση από το συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ωστόσο προσήλθε στις Αρχές για να καταθέσει. Σε βάρος του νεαρού, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο νεαρός συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις της Αστυνομίας, μετά από επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη στην Παραλία Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις