Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Καλαβρύτων για τον θάνατο του Γιώργου Ζουμή

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Καλ...

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στα Καλάβρυτα το 1949 και υπήρξε ένας έντιμος, συνεπής, μαχητής, σεμνός, κοινωνικός, αλτρουιστής και αλληλέγγυος πολίτης & λάτρης των Καλαβρύτων

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος για το θάνατο του Γιώργου Ζουμή, γιου του συμβολαιογράφου και επί πολλά χρόνια Υποθηκοφύλακα Καλαβρύτων Ανδρέα Ζουμή, αναφέρει τα εξής:

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο Γιώργος Ζουμής.

Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το 1949.

Πατέρας του ο επί πολλά έτη Συμβολαιογράφος και Υποθηκοφύλακας Καλαβρύτων Ανδρέας Ζουμής και μητέρα του η Παναγούλα Ζουμή - Αναγνωστοπούλου. Ο μικρότερος αδελφός του Γρηγόρης, δικηγόρος έφυγε πρόωρα.

Ο Γιώργος Ζουμής διήνυσε την παιδική και εφηβική του ηλικία στα Καλάβρυτα.

Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στην ΠΑΝΤΕΙΟ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ και νομικά στην Νομική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και δικηγόρησε στην Αθήνα από το έτος 1980.

Σε όλη του την ζωή ο Γιώργος, ξεδίπλωσε ένα χαρακτήρα με αρετές και Αρχές που σπάνια συναθροίζονται στο ίδιο πρόσωπο.

Έντιμος, Υπεύθυνος, Συνεπής, Μαχητής, Σεμνός, Κοινωνικός, Αλτρουιστής, Αλληλέγγυος , Κύριος.

Λάτρης των Καλαβρύτων , παρέμεινε ενεργός Δημότης , με πυκνή παρουσία και φλογερός υποστηρικτής και  μπροστάρης σε ό,τι είχε να κάνει με την προκοπή του τόπου μας.

Έχαιρε απόλυτης εκτίμησης και αγάπης στην κοινωνία μας, στον δε επαγγελματικό στίβο διακρίθηκε για την ευθυκρισία και την αποτελεσματικότητα του στην διαχείριση των νομικών υποθέσεων που χειρίστηκε.

Εκ μέρους της Δημοτικής αρχής εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο Αγγελική, στην κόρη Νάνσυ και στον γιο του Ανδρέα, καθώς και στα μέλη της Καλαβρυτινής κοινωνίας που αποστερείται της παρουσίας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις