Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή καλεί τον κόσμο την Πέμπτη 16/9 σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ

Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή καλεί τον κόσμο τ...

Απαιτώντας να μην γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος και καμία διακοπή σε λαϊκές κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις καθώς & να μειωθεί η τιμή του ρεύματος κατά 50%

Η Δημοτική Αρχή όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, καλεί την ερχόμενη Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, στις 12 το μεσημέρι, σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ (στην Ακτή Δυμαίων), απαιτώντας να μην γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος και καμία διακοπή σε λαϊκές κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις.

Ζητά να μειωθεί η τιμή του ρεύματος κατά 50% και να καταργηθούν τα χαράτσια για τα λαϊκά νοικοκυριά.

Η Δημοτική Αρχή καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες και εμπόρους, τη φτωχή αγροτιά, τα Σωματεία και τους Φορείς του Λαϊκού Κινήματος να δώσουν δυναμικό «παρών», στη συγκέντρωση.

Η ΔΕΗ και οι υπόλοιπες εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, προχωρούν σε νέες, δυσβάστακτες αυξήσεις στα τιμολόγιά τους. Ο λαός για μια ακόμα φορά, καλείται να πληρώσει το… μάρμαρο της  «απελευθέρωσης» της ενέργειας, που οι κυβερνήσεις διαχρονικά υπηρετούν, αναφέρει η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του Κώστα πελετίδη.

Αυτή η εξέλιξη θα έχει δραματικές επιπτώσεις, για τα χιλιάδες νοικοκυριά της πόλης μας, που τα τελευταία χρόνια ζουν σε συνθήκες ενεργειακής φτώχειας.

Η Δημοτική Αρχή, όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν στο πλευρό όσων η ΔΕΗ άφησε στο σκοτάδι. Με δεκάδες παραστάσεις διαμαρτυρίας, συγκεντρώσεις μαζί με τα Σωματεία των εργαζομένων, διεκδίκησε, με θετικά αποτελέσματα, την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, σε όσους είχαν δυσκολία αποπληρωμής του. Στον ίδιο δρόμο συνεχίζει για να μην πληρώσει ο λαός τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις