Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής παρουσιάζει την εβδομαδιαία κοινοβουλευτική του δράση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άγγελος Τσιγκρής παρουσιάζει την εβδ...

Αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη άμεσης αποζημίωσης των πληγέντων της Αχαΐας από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Η εβδομαδιαία διαδικτυακή επικοινωνία του βουλευτή με τους πολίτες της Αχαΐας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (30 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου). 

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε:

Στην Ερώτηση προς τον Yπουργό Οικονομικών για τη συνέχιση λειτουργίας της Γ' Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) της Πάτρας. (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8608 / 27.8.2021). 
Στην Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης των νηπιαγωγείων της Πάτρας και τη διασφάλιση της καταλληλότητας των σχολικών υποδομών της Αχαΐας. (Αριθμός πρωτοκόλλου: 8643 / 31.8.2021). 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Άμεση αποζημίωση των πληγέντων της Αχαΐας από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. 

Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη άμεσης αποζημίωσης των πληγέντων της Αχαΐας από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. 
Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής στις 30.7.2021 κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, με την οποία ζήτησε την άμεση και πλήρη αποζημίωση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές σε Αιγιάλεια, Πάτρα και Τριταία._

____________________
Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις